Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur dizisine sürpriz isim!

Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur'a dengeleri değiştirecek isim kadroya eklendi. İşte o isim...

Abone ol
Abone ol 18 Eylül 2018 10:52

Show TV'de ekranlara gelen fenomen dizi Çukur'un yeni sezonu için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde çekimlerin başladığı diziden yayınlanan ilk kareler Koçovalılar ve Çukur'la ilgili gizemi korurken, Karakuzular Çetesi'ne olan merakı artırdı. Berkay Ateş'in Mahsun'u, Erkan Avcı'nın ise Çeto'yu canlandırdığı Karakuzular, Çukur'un yeni hakimi mi oluyor sorusunun cevap bulacağı yeni sezonda ekran başındakiler, Çukur'da da bambaşka bir dönemin başlangıcına tanık olacak.

Show TV'de ikinci sezonuyla ekranlara gelecek olan 'Çukur'a bir ünlü oyuncu daha katılıyor. Nebahat Çehre, ilerleyen bölümlerde 'Çukur' dizisinde rol almaya başlayacak. Usta sanatçı, 'İdris Koçovalı'nın unutamadığı aşkı 'Meliha' karakterini canlandıracak. Son olarak 'Yuvamdaki Düşman' dizisinde rol alan 74 yaşındaki oyuncu, 'Meliha'nın ortaya çıkmasıyla 'Çukur'da dengeleri değiştirecek.

17 Eylül Pazartesi akşamı yeni sezona 'merhaba' diyen 'Çukur'da, 2-3 bölüm sonra 'Meliha' da ortaya çıkacak.



Fenomen diziye yeni sezonda; 'Cumali Koçovali' karakteriyle Necip Memilli, 'Koçovalılar'ın yeni düşmanı 'Karakuzular'ın liderleri olarak Erkan Avcı ve Berkay Ateş katılmıştı.

NEBAHAT ÇEHRE kimdir?

Usta oyuncu 15 Mart 1944 yılında Samsun'da dünyaya gelmiştir. 16 yaşındayken 1960'da Türkiye güzeli seçilmiştir ve sahne hayatına ilk olarak İstanbul şehir tiyatrolarında başladıktan sonra ilk film deneyimi de 1961'de Yaban Gülü filmiyle olmuştur. En büyük çıkışını ise 1962 yapımı olan Türker İnanoğlu filmi olan Kanun Kanundur filmiyle yapan Nebahat Çehre 1965'te Yılmaz Güney'in eseri olan Seyit Han ile usta oyuncuyla kamera karşısına geçmiştir.

1975 yılında sinema kariyerine ara veren ve sinemayı bıraktığını söyleyen oyuncu 1985'te yeniden sinemaya dönmüştür. Son yıllarda ise dizi sektörüne giriş yapan Çehre Haziran Gecesi, Candan Öte, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Kara Para Aşk’ gibi dizilerde rol alarak dönemlerinin en çok izlenen yapımlarında yer almıştır. 73 yaşındaki oyuncu son olarak da Yuvamdaki Düşman filmiyle izleyinlerin karşısına çıkmıştır. Ünlü oyuncunun 130'dan fazla sinema filmi vardır.

Nebahat Çehre'nin Oynadığı Diziler Yuvamdaki Düşman / 2018 Kara Para Aşk / 2014 A.Ş.K. / 2013 Muhteşem Yüzyıl / 2011 Aşk-ı Memnu / 2008 Candan Öte / 2006 Haziran Gecesi 

ÇUKUR 35. bölüm önizleme






Yorumlar