Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur'da büyük buluşma! Çukur'da bu sahne herkesi ağlatacak! Çukur 42.Bölüm İzle

Pazartesi akşamlarını en çok izlenen dizi #Çukur bu akşamda herkesi ekrana kitleyecek! Bu gün yayınlan Çukur 2.Sezon 9.Bölüm Önizlemesinde bu akşam Çukur'da büyü bir buluşma olacak!

Abone ol
Abone ol 12 Kasım 2018 21:16

Çukur 2. sezonu ilede reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Pazartesi akşamlarını en çok izlenen dizi Çukur bu akşamda herkesi ekrana kitleyecek.

Çukur'un 2. sezonunda Çukur Karakuzuları eline geçmiş ve Koçovalı Ailesi dağılmıştı. Her bir başka bir yerde ayakta kalmayaçalışan Koçovalı Ailesini  Yamaç Koçovalı Toplamay çalışıyor. Yamaç Koçovalı hem aile toplamak hemde Çukuru kurtarmak için harekete geçti. Bu Savaşta Abisi Cumali ve Kardeşi Vartolu da onun yanında yer aldılar.

Bu akşam yayınlanacak Çukur'un 42. Bölümünde duygu dolu abalar yaşavacak!

Celasun’un kendisine silah doğrulttuğundan habersiz olan Cumali ile Celasun, Karakuzularla karşı karşıya gelecek ve Çukur’un çatılarında soluksuz bir kovalamaca yaşanacak. Akşın’ı gördükten sonra aileyi yeniden bir araya getirmeye kararlı olan Sena, Yamaç’ı İdris’le buluşturmak için çabalayacak. İdris ve Yamaç’ın karşı karşıya gelmesi ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak. Cumali ise İdris’i görme konusunda tereddütte kalacak. Ersoy’un açığını yakalayan Yamaç, bu kozu kullanmaya devam ederken Çeto’nun Vartolu için yaptığı bir plan, Vartolu’yu zorlu bir karar aşamasına sürükleyecek.

 ÇUKUR SON BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çukur SHOW TV ekranlarındA yeni bölümü 12 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.




Yorumlar