Anasayfa /  Medya /  Dizi

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ilk bölümü ile ATV ekranlarında yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol
Abone ol 14 Eylül 2018 11:50

Başrollerinde Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek’in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova ilk bölümü ile izleyicilerin karşısında çıktı. İlk bölümün ardından Bir Zamanlar Çukurova fragmanı heyecanla bekleniyor.  İlk bölümde; anasız babasız büyüyen Yılmaz ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha’nın aşkı ilk bölümüyle ekrandaydı. Peki Bir Zamanlar Çukurova 2.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Birbirlerine aşklarından gözleri kamaşan gençlerin hayatı, çok sıradan bir gecede karanlık bir kabusa döner. Kabus onları önce İstanbul’dan uzaklara, sonra Yaman Çiftliği’ne savurur. Kocasından kalan toprakları bir atmaca gibi koruyan Hünkar ile mutsuz bir evliliğin enkazını toplayan oğlu Demir’in da hayatını bambaşka bir yola savuracak olan karşılaşmanın müsebbibi ise çiftliğin Kahyası Gaffur olacaktır.

Dizinin ilk bölümünde Yılmaz ve Züleyha, Yaman Çiftliği’nde işe başlar. Ancak Çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha’nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir. İstanbul’da başlayıp, kara bir tren ile Adana’ya ulaşan ilk bölüm, yıllar önceki Türkiye’nin renkleri ve müzikleri ile heyecan dolu bir hikayenin kapısını aralayacak!

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kaynak: Sözcü


Yorumlar