Anasayfa /  Medya /  Dizi

Avlu son bölüm izle full (Avlu 25. bölüm full izle)

STAR TV'nin sevilen dizisi Avlu nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Deniz elinde olmayan sebeplerle Azra'ya verdiği sözü yerine getirememenin üzüntüsünü yaşıyor.Kudret ise Deniz'i öldürmenin planlarını yapmaktadır.Artık hapishane her zamankinden daha tehlikelidir. İşte Avlu 25. bölüm full izle ve Avlu son bölüm izle full seçeneği bu haberde.

Abone ol
Abone ol 21 Aralık 2018 18:26

Avlu 26. yeni bölüm fragmanı, dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardından araştırılıyor. Avlu'da bu akşam Deniz ve Azra'nı karşı karşıya geldiği anlar büyük heyecan yarattı. Cezaevinde duyulan tek el silah sesi, herkesi korku dolu bir sessizliğe sürükledi. Kudret intikam duygusuyla verdiği kararın bedelini çok ağır ödemek üzere. İşte Avlu 25. son bölüm özeti ve 26. yeni bölüm fragmanına dair detaylar...

AVLU SON BÖLÜM İZLE FULL - AVLU 25. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA - TIKLA

AVLU 26. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Avlu yeni bölüm fragmanı, dizinin bu akşam ekranlara gelen bölümünün ardından merak konusu oldu. Ancak Avlu 26. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

AVLU 25. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Deniz ve Azra Karşı Karşıya!

Cezaevinde duyulan tek el silah sesi, herkesi korku dolu bir sessizliğe sürüklemiştir. Zerrin, günden güne köşeye sıkışmaktadır. Bir çıkış yolu arayan sadece o değildir. Azra için de bir karar verme ve hareket etme zamanı gelmiştir. Peki yaptığı seçimler ona ne kazandıracak ne kaybettirecektir?

Kudret intikam duygusuyla verdiği kararın bedelini çok ağır ödemek üzeredir. Deniz ise artık sevdiği kimsenin canı yanmasın diye elinden gelen her şeyi yapmaktadır.





Kanal: Star Tv 

Tür: Dram

Sezon: 2



Yayın Günü:  Perşembe

Yayın Saati:  20:00



Yeni Bölüm Tarihi:  27.12.2018

Yeni Bölüm No:  26 



Yapım Firması: Limon Film »  

Yönetmen: Yüksel Aksu  



Oyuncular: Demet Evgar (Deniz Demir), Ceren Moray (Azra Kaya), Nursel Köse (Kudret Öztürk), Kenan Ece (Murat Ünal), Ayça Damgacı (Hasret Şengül), Şeyla Halis (Jale Şahin), Nergis Öztürk (Zerrin), Selen Seyven (Heves), Simel Keçicioğlu (Derya), Onuryay Evrentan Atasalihi (Özlem Balaban), Tuğrul Tülek (Sinan), Denizcan Aktaş (Alp Öztürk),Teoman Kumbaracıbaşı (Hakan Demir), Çağdaş Onur Öztürk (Oktay Boran), Ayhan Eroğlu (Sayko Bekir), Sevda Dalgıç (Bade), Deniz Barut, Eslem Akar (Ecem Demir), Onuryay Evren Tan, Hülya Şen, Ümmü Putgül, Efsane Odağ, Mihrimah Cankur, Çiğdem Benli, Billur Pınar Yılmaz, Hüseyin Turunç, Sinan Pekinton, Aytaç Arman, Berna Eker, Saniye Semra, Ece Aksel , Ilgaz Küren, Merve Atılmış , Didem Hayta, Görkem Mertsöz, Melis Cingöz, Ruçhan Çalışkur, Şebnem Dönmez 



Konu:  Avustralya dizisi Wentworth’un yasal uyarlaması olan “Avlu” yılların sağır kaldığı adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının cezaevine girişinin hikayesidir. Dizide mahkum kadınların, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve hukuklarıyla verdikleri yaşam mücadelesi konu edilmektedir. 



Tarihçe:  




Avlu dizisi 20 Eylül 2018 Perşembe günü yayınlanacak 12. bölümüyle 2. sezonuna başlayacak.


Avlu

 dizisi 7 Haziran 2018 Perşembe günü yayınlanan 11. bölümüyle 1. sezon finalini yaptı.



Yorumlar