Anasayfa /  Foto Galeri

Dizi oyuncusu Ayşegül Çınar'a kelepçeli gözaltı!

Dizi oyuncusu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nun bulundu restoranda kavga çıktı. Çalıkoğlu elindeki bıçakla çevredekilere saldırdı. Kavgayı ayırmaya çalışan 5 otel çalışanı ve 7 polis yaralandı. Özel Harekat Polisi devreye girdi. Ünlü oyuncuya kelepçe takıldı.

Dizi oyuncusu Ayşegül Çınar'a kelepçeli gözaltı! - Sayfa 1

Ünlü dizi oyuncusu Ayşegül Çınar dün gece saatlerinde Beyoğlu'nda bir otelin restoranında sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile beraberdi.

Dizi oyuncusu Ayşegül Çınar'a kelepçeli gözaltı! - Sayfa 2

Gece yarısından sonra 00.30 sıralarında henüz neden ve nasıl çıktığı anlaşılamayan bir tartışmayla restoran karıştı. Tartışma büyüdü, ünlü oyuncunun sevgilisi elindeki bıçakla çevredekilere saldırmaya başladı. 

Dizi oyuncusu Ayşegül Çınar'a kelepçeli gözaltı! - Sayfa 3

5 KİŞİYİ YARALADI

Restoran çalışanları müdahale etmeye çalıştı. Furkan Çalıkoğlu ise kendilerini ayırmaya çalışan çalışanlara da bıçakla saldırdı. 5 kişiyi yaraladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Dizi oyuncusu Ayşegül Çınar'a kelepçeli gözaltı! - Sayfa 4

ÖZEL HAREKAT DEVREYE GİRDİ

Polis ekipleri restorana girerek kavgayı ayırmaya çalışsa da bir türlü sakinleşmeyen ve direnen Furkan Çalıkoğlu bu defa bıçakla polislere saldırdı. Yaşanan arbedede 7 polis memuru bıçakla yaralandı.