Anasayfa /  Medya /  Dizi

Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanmayacak mı? Diriliş Ertuğrul kaldırıldı mı?

Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmıyor? Dizinin izleyicileri tarafından Diriliş Ertuğrul dizisi bu akşam yayınlanmayacak mı? Diriliş Ertuğrul fragmanı neden yok? soruları merak konusu. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, 79. yeni bölüm fragmanını yayınlandıktan sonra geri kaldırılmasıyla takipçilerini üzdü.

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2017 14:28

Diriliş Ertuğrul 79. bölüm fragmanını izlemek isteyen seyirciler, fragmana ulaşamayınca dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını araştırdı. Peki, Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı?

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm ne zaman sorularını yönelten seyirciler, TRT 1 yayın akışında sevilen dizinin yer alıp almadığını öğrenmek istedi. 1 Mart Çarşamba günü yeni bölümü ile ekranlara gelmesi beklenen Diriliş Ertuğrul, 79. bölüm fragmanı ile araştırıldı. Peki, Diriliş Ertuğrul bugün var mı? Yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? İşte, Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve 1 Mart TRT 1 yayın akışı

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Büyük Pazarlık Vasilius’un desteğiyle Aliyar ve Ural’a büyük tuzak kuran Batuhan, tam hedefine ulaşacakken Ertuğrul ve alplarının yetişmesiyle durum tersine dönmüştür. Fakat bu durum ağır sonuçlara neden olmuş ve Aliyar ağır yara almıştır. Aliyar’ın haberi Çavdar Obasında ve Kayı Obasında büyük üzüntüye neden olacaktır. Aliyar’ın yokluğunu fırsat bilen Ural, iki oba arasındaki birliği bozmaya yönelik eylemde bulunacaktır. Peki Ertuğrul ve Sadettin Köpek’in Ural’ın bu hareketine karşı tepkisi ne olacaktır? Aslıhan bağlı tutulduğu mağarada büyük tehlike içerisindedir. Onun yerini bilen Batuhan ve Bugay da ölmüştür. Peki Aslıhan mağaradan kurtulabilecek midir? Diğer yandan Bamsı kalede kavga çıkarmış bunun neticesinde zindana atılmıştır. Zindanda çok tehlikeli biri ile birlikte kalacaktır. Onun orada olduğunu bilen Haçaturyan ve Dumrul’un elinden bir şey gelmemektedir. Peki Bamsı zindandan nasıl kurtulacaktır? Zindandan çıktıktan sonra onu bekleyen büyük tehlike ne olacaktır?

01 MART TRT 1 YAYIN AKIŞI

01 Mart TRT.NET.TR resmi internet sitesinde yer alan yayın akışına göre bu akşam saat 20.00'da ekranlara Payitaht Abdülhamid dizisi tekrar bölümü ile gelecek. 

06:33 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı

06:35 Leyla ile Mecnun

08:00 Adını Sen Koy

09:05 1'de Bugün

09:15 İyi Fikir

11:30 1'de Bugün

11:40 Seksenler

13:00 Bir Yastıkta Kocayalım

14:40 Bir Hilal Uğruna 15 Temmuz

15:00 Ana Kuzusu

17:05 Adını Sen Koy

19:00 Erhan Çelik İle Ana Haber

19:50 Doğrusu Ne?

19:55 Hava Durumu

20:00 Payitaht "Abdülhamid"

23:15 Pelin Çift İle Gündem Ötesi

00:45 Payitaht "Abdülhamid"

03:10 Bir Yastıkta Kocayalım

04:25 1'de Bugün

04:35 Ana Kuzusu

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Yaptıkları oyunlarla Ural’ı ölümden kurtaran Vasilius ve Sadettin Köpek kazandıklarını zannederken aslında Ertuğrul’un büyük oyununda kaybetmişlerdir. Ertuğrul zor olanı yapmış, evladına kıyan, alplarını öldürten Ural’ı sulh diyetiyle serbest bırakmıştır. Ertuğrul için zor olsa da, bu durum ileriye dönük planlarına ulaşabilmesinin yolunu açmıştır. Aliyar, bey olmuş, böylece iki obanın birliği temin edilmiştir. Peki şimdi, çıkarı zedelenen, Ural’ın bey olması için iki adamını bile gözünü kırpmadan harcayan Vasilius’un hamlesi ne olacaktır? Sadettin Köpek nasıl bir yöntem izleyecektir?

Diğer yandan Aslıhan, Batuhan tarafından saldırıya uğramıştır. Batuhan, Ural’ın kirli işlerinde kullandığı en sadık adamıydı? Ural için Aliyar’a karşı duran Aslıhan, hakikatleri Batuhan’dan işitince nasıl bir tavır izleyecektir? Batuhan’ın Aslıhan üzerinden planı ne olacaktır? Evleneceği kadının kaçırıldığını duyan Emir Saadettin neler yapacaktır?

Vasilius’un gün geçtikçe artan duygusal yönelimlerine karşı kalede sıkışıp kalan Helena’nın akıbeti ne olacaktır? Onu içinde bulunduğu bu çıkmazdan kim kurtaracaktır?


Yorumlar