Anasayfa /  Spor

Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçının yayıncısı belli oldu!

Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme turuna çıkacak olan Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Peki Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 14 Temmuz 2022 21:09

Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme turuna çıkacak olan Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Peki Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar haberimizde...

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki temsilcimiz Fenerbahçe, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'le turun ilk maçında deplasmanda karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Fenerbahçeli taraftarların şimdiden merakla beklediği zorlu mücadele ile ilgili bilgileri bir araya getirdik...

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev ile Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu maçlarının tarihleri belli oldu.

İlk maç 20 Temmuz Çarşamba günü TSİ 21.00'de Polonya'nın Lodz şehrinde Miejski Stadyumu'nda oynanacak.

Rövanş maçı ise 27 Temmuz Çarşamba günü saat saat 20.00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak.

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV MAÇI HANGİ KANALDA?


Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı Exxen'den canlı yayınlanacak.

Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı neden Polonya'da?

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda Dinamo Kiev'e konuk olacağı ilk maç, Ukrayna'daki savaş sebebiyle Polonya'da oynanacak. Ukrayna Milli Takımı da Haziran ayı içinde Uluslar Ligi'nde ev sahibi konumunda olduğu maçları Lodz'da oynamıştı.

Fenerbahçe'den hazırlık maçlarında 1 beraberlik, 5 galibiyet

Fenerbahçe, yeni sezon çalışmaları doğrultusunda ilk hazırlık maçında Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile 2-2 berabere kalırken golleri; yeni transfer Lincoln ve genç oyuncu Muhammed kaydetti. İkinci hazırlık maçında Arnavutluk Ligi şampiyonu Tirana ile karşı karşıya gelen Kanarya; Berisha, Novak, Pelkas ve Samatta'nın golleriyle rakibini 4-0 mağlup eti. Sarı Lacivertliler, üçüncü hazırlık maçında Katar Ligi ekiplerinden Al Shamal ile karşılaştı, mücadeleden Bruma, Valencia, Berisha ve Serdar Dursun'un golleriyle 4-2 galip ayrıldı.

Jorge Jesus'un ekibi, Avusturya'da yaptığı yurt dışı kampında da 2 hazırlık maçı oynadı. Avusturya’daki ilk hazırlık maçında Sırp ekibi Partizan'ı Valencia'nın tek golüyle geçen Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında Macaristan temsilcisi Mol Fehervar’ı Serdar Dursun, Diego Rossi ve Enner Valencia'nın golleriyle 3-0 mağlup etti.

Dinamo Kiev maçı öncesi son sınavını Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City karşısında veren Jesus'un öğrencileri, Arda Güler ve Serdar Dursun'un golleriyle 90 dakikayı 2-0 önde tamamladı, zorlu Şampiyonlar Ligi sınavı öncesi moral depoladı.

Yorumlar