Anasayfa /  Magazin

Dilber Ay rolü için 9 kilo alan Büşra Pekin'in son hali şaşırttı!

Ünlü oyuncu Büşra Pekin, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Şimdilerde "Dilber Ay" filminin başrol karakterini canlandırmanın heyecanını yaşayan Pekin, "Dilber Ay'ın hikayesi çok derin bir hikaye, bunun üzerine saatlerce konuşabiliriz. Öğrenmemiz gereken, almamız gereken çok ders var" dedi. Ayrıca film için 9 kilo alan oyuncunun son hali şaşırttı. İşte 9 kilo alarak eski haline dönen Büşra Pekin...

Abone ol
Abone ol 05 Şubat 2022 21:35

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı eğlence programıyla şöhreti yakalayan ünlü oyuncu Büşra Pekin, son haliyle kameralara yakalandı. Yeni filminde Dilber Ay'ı canlandıran oyuncunun 9 kilo alarak eski haline döndüğü görüldü.

"ÇOK DERİN BİR HİKAYE"

Güzel oyuncu Büşra Pekin, başrolünde oynadığı Dilber Ay filminin heyecanını yaşadığını söyledi.

4 Şubat Cuma günü vizyona girecek yapımda Dilber Ay'ı canlandıran Pekin, "Bu projede sizi en çok etkileyen ne oldu?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Dilber Ay'ın hikayesi çok derin bir hikaye bunun üzerine saatlerce konuşabiliriz. Öğrenmemiz gereken, almamız gereken çok ders var."

"YOUTUBE'DAN HAZIRLANDIM"

"Dilber Ay rolüne nasıl hazırlandınız?" sorusuna ise "Youtube'da bu zamana kadar yayınlanan tüm videolarını izleyerek hazırlandım" diyerek yanıt verdi.

Yorumlar