Anasayfa /  Foto Galeri

Dikkat! Türkiye'deki herkesin kişisel bilgileri ele geçirildi! Futbolcular, siyasiler, şarkıcılar...

Bir grup hackerin Türkiye’deki hemen herkesin telefon numarasını ve açık adres bilgilerini ele geçirdiği öne sürüldü. Mağdurlar arasında aktörler, şarkıcılar, futbolcular, siyasi şahsiyetler gibi pek çok ünlü isim de yer alıyor. İşte Türkiye’nin en büyük siber saldırısı ile ilgili konuşulan iddiaların detayları…

Dikkat! Türkiye'deki herkesin kişisel bilgileri ele geçirildi! Futbolcular, siyasiler, şarkıcılar... - Sayfa 1

Türkiye’nin en büyük siber saldırısı mı yaşanıyor? 

Bir grup hackerın Türkiye’deki hemen herkesin telefon numarasını ve açık adres bilgilerini ele geçirdiği öne sürüldü.Webtekno’nun haberine göre Türkiye tarihindeki en büyük veri sızıntılarından biri daha kapıda olabilir.

Dikkat! Türkiye'deki herkesin kişisel bilgileri ele geçirildi! Futbolcular, siyasiler, şarkıcılar... - Sayfa 2

Teknoloji haber editörleri Mesut Çevik ve Recep Baltaş'ın yaptığı son duyuruya göre Türkiye'nin tarihindeki en büyük veri sızıntılarından biri kapıda olabilir. 

Dikkat! Türkiye'deki herkesin kişisel bilgileri ele geçirildi! Futbolcular, siyasiler, şarkıcılar... - Sayfa 3

Recep Baltaş'ın Twitter'dan yaptığı paylaşıma göre saldırganlar; aktörler, şarkıcılar, futbolcular, siyasi şahsiyetler gibi pek çok ünlü isim de dahil olmak üzere her Türk vatandaşının kişisel bilgilerinin ellerinde bulunduğunu iddia ediyorlar.

Dikkat! Türkiye'deki herkesin kişisel bilgileri ele geçirildi! Futbolcular, siyasiler, şarkıcılar... - Sayfa 4

Recep Baltaş ve Mesut Çevik gelen ilk bilgilere göre hackerların elinde Türkiye'deki herkesin güncel telefon numaraları, açık adresleri gibi kişisel bilgiler bulunuyor. Ayrıca Mesut Çevik'e ulaşan Hacker'ın paylaştığı veriler içinde Türkiye'nin önde gelen iş insanlarının bilgisi yer alıyor.