Anasayfa /  Yaşam

Dijital Platform Ödemelerinizin Yarısı İade ediliyor!

Burgan Bank tarafından düzenlenen kampanya ile dijital platform ödemelerinin yarısı müşterilere iade ediliyor.

Abone ol
Abone ol 16 Kasım 2021 09:34

Burgan Bank tarafından tasarlanan ON uygulamasını son zamanlarda çok sık duymaktayız. Burgan Bank, bu uygulamayı daha çok duyurmak ve özellikle gençler arasında yaygınlaştırmak için elini taşın altına koymuş durumda.

Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği dijital platformlarda ödeme seçeneği olarak Burgan Bank ve ON kartlarını kullananlar, ödemenin %50’sini geri alabiliyor.

ON dijital ödeme kampanyası, her ay kullanılabilmekte. Her bir müşterinin yararlanabileceği iade tutarı ise 30 TL ile sınırlı. Örneğin; aylık 50 TL ödeme yapmanız halinde 25 TL, bir sonraki ayın 21’inde iade edilir.

Eğer indirim tutarınız 30 TL’yi aşıyorsa iade edilecek maksimum tutar 30 TL olarak belirlenir.

Yine örnek verecek olursak 100 TL’lik bir ödemeyi ON ya da Burgan Bank kartlarınızdan biriyle yaparsanız bir sonraki ayın 21’inde 30 TL iade alabilirsiniz.

ON’ un Eğlenceli ve Kazançlı Dünyası Sizi Bekliyor

Henüz ON hesabınız yoksa hemen mobil uygulama servislerinden uygulamayı indirin ve görüntülü görüşme ile ON hesabınızı anında açın. Daha sonra kredi kartı talep ederek ödemelerinizi bu kartla yapın ve farklı sektörler için düzenlenen kampanyalardan en iyi şekilde yararlanın. 

ON ve Burgan Bank kartlarıyla yapılacak dijital platform ödemelerinde yarısı Burgan Bank tarafından ödenir ve size de bu keyfi indirimli olarak yaşamak kalır. Kampanya dahilindeki uygulama ve platform ödemeleri ise şunlardır; Apple Music, App Store, Google Play Store, Spotify, Netflix, iTunes, Youtube, Youtube Premium, Blutv, TV Plus, Amazon, Amazon Prime, Microsoft Store.

Ödemenizi gerçekleştirdikten sonra üyelik ya da ödeme iptali hizmetlerinden faydalanmanız halinde iade kampanyasından yararlanamazsınız. Her ay yapılacak ödeme tam tutar üzerinden alınır ve sonraki ayın 21’inde ödemenizin yarısı 30 TL’yi aşmamak kaydıyla kartınıza yüklenir.

Ayrıca Burgan Bank’ın diğer dijital platformlarla olan görüşmeleri de devam etmektedir. Bu platformlarla yapılan anlaşma sonrasında faydalanabileceğiniz çok daha fazla seçenek olacaktır. Siz de bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız hemen ON uygulamasını indirin ve indirimli alışverişin tadını çıkarmaya bir an önce başlayın. 

Yorumlar