Anasayfa /  Güncel

Diamond Tema kimdir? Diamond Tema tutuklandı mı?

Sosyal medyada paylaştığı videolarla tanınan Diamond Tema, merak edilen isimlerden biri haline geldi. Peki, Diamond Tema kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Abone ol
Abone ol 18 Haziran 2024 09:00

YouTube'da "Yer6" kanalında şeriat yanlısı Asrın Tok ile agnostik yazar Diamond Tema arasındaki tartışma, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Bu olay sonrası Diamond Tema kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak edilmeye başlandı.

DİAMOND TEMA KİMDİR? 

Diamond Tema 1994 Yılında Arnavutluk'ta dğmuş Agnostik Yazar Ve Youtuber'dır. 96 yılında Türkiye’ye taşındığı için okulu burada okuyup askerliğini de burada yapmıştır. Yunanistan ve İtalya’da 2 yıl kadar yaşayan Tema, kendisini Türk olarak tanıtıyor. 2 yıl kadar yerel TV’lerde yayın yönetmenliği yaptı, Osmanlı Tarihi’yle alakalı belgeseller çekti.

Youtube'da Tarih , Felsefe ve Bilim İle İlgili İçerikler Üretmektedir. Diamond Tema, "Agnostisizm ve İlâhi Tragedya" isimli kitabı ile de tanınmıştır.

DİAMOND TEMA TUTUKLANDI MI?

Diamond Tema tutuklandı mı soruların sosyal medyada bir anda gündem oldu. Diamond Tema tutuklanmadı ancak hakkında şu an için sadece soruşturma başlatıldı.

 

Yorumlar
Çok Okunanlar