Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Kurumlarına: 178 Kamu ve Belediye İşçisi Alımı Yapılacak

Devlet kurumlarının alt birimleri ile belediye başkanlıkları tarafından yeni günde çok sayıda ilan yayımlandı.

Abone ol
Abone ol 09 Mayıs 2019 11:28

Yayımlanan bu ilanlarda çok sayıda kadroda personel alımı olacağı duyuruldu. Alımların tamamı kadrolu veya geçisi işçi statüsünde olacak.

1. Grup İlanlar

Kırklareli Belediyesi 1 İşçi, Kırklareli Babaeski Belediyesi, Gümüşhane Gümüşbel Belediyesi Geçici 1 İşçi, Burdur Bimtaş 4 İşçi, Niğde Hacıabdullah Belediyesi Geçici 4 İşçi, Samsun Ladik İmar 1 İşçi, Aydın Dibel Geçici 12 İşçi,

2. Grup İlanlar

Burdur Salda Gölü Turizm 3 İşçi, Aksaray Ihlara Ulaşım 1 İşçi, Ankara Sincan Belediyesi Geçici 2 İşçi, Bursa Burulaş 20 İşçi, Kastamonu Daday SYDV Geçici 3 İşçi, Adana Pozantı Belediyesi 3 İşçi, Çankırı Germence Valiliği 1 İşçi, Konya Balkor Su Ürünleri 3 İşçi,

3.Grup İlanlar

Yalova Yebeltaş 1 İşçi, Kocaeli Derince Personel Anonim Şirketi 1 İşçi, Niğde Altunhisar Belediyesi Geçici 8 İşçi, Balıkesir Güzel Ayvalık Gıda Geçici 75 İşçi, Erzincan Kemah Belediyesi 4 İşçi, Çanakkale Gestaş Geçici 21 İşçi.

KADROLARA GENEL BAKIŞ

Kamu kurumları ve kamu kurumlarına bağlı birimlere yapılacak alımlarda toplam 178 ilan yayımlandı. Yayımlanan bu ilanlarda çoğunluğu işçi kadrosu olmak üzere şu pozisyonlarda ilanlar bulunuyor.

Açık Pozisyonlar: Büro İşçisi, Temizlik İşçisi, Beden İşçisi, Çöp Toplama İşçisi, Saha Personeli, İş Makinesi Operatörü, Yük Şoförü, Yolcu Şoförü, Otobüs Şoförü, Makam Şoförü, Cankurtaran, Güvenlik Görevlisi, Büro Personeli, Destek Personeli ve benzeri kadrolar.

BAŞVURU SÜRECİ 1 VEYA 2 GÜN

Adayların personel alım ilanı yayımlayan kurumların ilanlarına başvuru yapmadan önce dikkat etmeleri hususların başında başvuru süreci geliyor. Zira çoğu alım ilanı bir veya iki günlük süreler ile adaylara duyuruluyor.

Yayımlanan ilanlarda ayrıca 8 saatlik başvuru süreci ile yayımlanan ilanlarda olabiliyor. Bu konuda adayların çok dikkat etmesi gerekiyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kadrolu ve Geçici İşçi alım ilanı yayımlayan her kurum ilan metninde adaylardan talep edilen evrakların listesini yayımlıyor. Adaylar bu listelerde yer alan evrakları derleyecekler ve başvurularını bu evraklar ile birlikte şahsen yapacaklar.

İLANLARA ULAŞMAK İÇİN

İŞKUR Kurum Dışı Personel Alım İlanı sayfasından ya da kendilerine ait internet sitesi üzerinden yayımlıyorlar. Bu kapsamda adayların bu sayfaları ziyaret etmesi ve ilanları incelemesi gerekiyor.

İŞKUR ilanları incelemek için TIKLAYIN


Yorumlar