Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Devlet Demiryolları 157 İşçi Personel Alım İlanı Yayımlandı

Devlet Personel Başkanlığı tarafından 10 Kasım 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Devlet Demiryolları ( TCDD ) bünyesindeki işçi personel eksikliğini gidermek için işçi personel alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 11 Kasım 2018 19:33

Devlet personel başkanlığı tarafından yapılmış olup başvuru işlemleri ve diğer detaylar Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI

Yayımlanmış olan ilana göre TCDD çeşitli sabat kollarında toplamda 157 kişilik kadro ile TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğünde alım yapacaktır. 

Söz konusu ilan 15 Kasım 2018 tarihinde Türkiye İş Kurumunda yayımlanacak olup adaylar ilanın İŞKUR da yayımlanması ile başlayacaktır. Ayrıca adaylara bu yönde sözlü sınav yapılacak olup, sözlü sınavdan başarılı olan adaylar ise göreve alınacaktır.

FARKLI KADROLARDA 157 İŞÇİ ALINACAK

TCDD yayımladığı ilana göre, Tren Makinisti ünvanında Marmaray İşletme Müdürlüğüne 81, Araç Bakım Dairesi Başkanlığına 1 kişi alacak. Elektrikçi Pozisyonunda ise, farklı illerde bulunan Araç Bakım Dairesi Başkanlığına 47 işçi personel, Elektornik İşçisi Pozisyonunda Marmaray İşletme Müdürlüğüne 7 ve Farklı bölegelerdeki Araç Bakım Dairesi Başkanlığına 11 işçi ve Vinç Operatörü Pozisyonunda Marmaray İşletme Müdürlüğüne 10 işçi olmak üzere toplamda 157 işçi personel alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANACAK ŞARTLAR

Başvuru yapacak adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, ÖSHM tarafından yapılan 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Tren Makinisti ilanına başvuracak adaylardan “Tren Makinisti (Seviye 4)” Mesleki Yeterlilik Belgesi (11UY0035-4) ve Vinç Operatörü (TCDD Taşımacılık AŞ unvanı Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörü ) ilanına başvuracak adaylardan C sınıfı, (C sınıfı ehliyetini yenileyenler için M,B1,B,C1 ve F sınıfı), ehliyet sahiib olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın İŞKUR üzerinde yayımlanması ile birlikte 15 kasım 2018 tarihinde başlayacak olup en geç 10 gün içerisinde yani en geç 24 kasım 2018 tarihine kadar www.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. 

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.


Yorumlar