Anasayfa /  Foto Galeri

Devin’in baba acısı yaşadığı Aile son bölümü ile en çok izlenen dizi oldu

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitleyen bölümüyle AB grubunda en çok izlenen dizi oldu. Heyecan verici gelişmelerin yaşandığı bölümün final sahnesinde Devin’in babasını kaybetmesi izleyenleri derinden etkiledi. 30 bölüm olarak planlanan ‘Aile’nin finali için geri sayım devam ederken dün akşam övgü dolu yorumlar alan dizi #Aile etiketi ile 5 saat 25 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

Devin’in baba acısı yaşadığı Aile son bölümü ile en çok izlenen dizi oldu - Sayfa 1

‘AİLE’ AB GRUBUNDAKİ LİDERLİĞİNİ KORUDU!

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitleyen bölümüyle AB grubunda en çok izlenen dizi oldu. Heyecan verici gelişmelerin yaşandığı bölümün final sahnesinde Devin’in babasını kaybetmesi izleyenleri derinden etkiledi. 30 bölüm olarak planlanan ‘Aile’nin finali için geri sayım devam ederken dün akşam övgü dolu yorumlar alan dizi #Aile etiketi ile 5 saat 25 dakika boyunca TT listesinde yer aldı.

Devin’in baba acısı yaşadığı Aile son bölümü ile en çok izlenen dizi oldu - Sayfa 2

‘Aile’nin 23. bölümü; ABC1 20+’da 4.50 izlenme oranı 11.12 izlenme payı, AB’de 4.49 izlenme oranı 13.00 izlenme payı, Total’de 2.82 izlenme oranı 7.33 izlenme payı elde etti.

Devin’in baba acısı yaşadığı Aile son bölümü ile en çok izlenen dizi oldu - Sayfa 3

YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLDU?   

İntihara teşebbüs eden Hülya Soykan hastaneye yetiştirildi ve hayatı kurtuldu. Bu olaydan sonra Aslan, annesinin terapiye başlamasını istedi. Hülya, terapi için Devin’le görüştü. Devin etik açıdan uygun olmayacağını söyleyerek Hülya’ya terapi yapmak istemedi ancak Hülya’nın aniden konuşmaya başlamasıyla geçmişindeki yaralar ortaya çıkmaya başladı.

Devin’in baba acısı yaşadığı Aile son bölümü ile en çok izlenen dizi oldu - Sayfa 4

Devin ise çift terapisine gitme konusundaki ısrarını sürdürdü, bu sefer Aslan’la birlikte başka bir terapiste gittiler. Terapistin önerisi üzerine Aslan ve Devin, Hülya’yı yemeğe çıkarttılar. Üçü ilk kez birlikte eğlenceli vakit geçirirken, Hülya Soykan’ın eğlenmesi ve çifte iyi davranması izleyenleri de bir hayli şaşırttı. Her şeyini kaybeden Ergun, bir ses kaydıyla Hülya Soykan’ı tehdit ederken Hülya kendi adamından Ergun’la ilgili gerekenin yapılmasını istedi.