Anasayfa /  Politika /  Deva Partisi

DEVA Partisi'nden MHP'ye sert tepki !

DEVA Partisi, sosyal medya hesabından MHP'ye üstü örtülü sert tepki gösterdi.

Abone ol
Abone ol 27 Mayıs 2020 00:15

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında süren söz düellosuna, MHP çevresinden gün içinde sert bir açıklama gelmişti.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan'ın , MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin DEVA partisi ile ilgili "FETÖ projesidir. Pensilvanya kaynaklıdır." sözlerine tepki göstererek, "Bunlar deli saçması iddialar. Evet, DEVA Partisi bir projedir ama bu bir Anadolu projesidir. Bir Trakya projesidir" ifadelerini kullanmıştı. Babacan'ın bu sözlerine ilişkin, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da "Sayın Genel Başkanımıza haddini aşan sözler sarf eden Babacan'ın dili kendisine ait değildir.  Biz bu dili çok iyi bilmekteyiz. Bu dil; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin, FETÖ'nün boğazına tıkadığı dildir. Bu dil, PKK sevicilerine kıvırıp yutturduğumuz dildir. " açıklamasında bulunmuştu.

Söz düelllosunda ise son tepki DEVA Partisi'nin sosyal medya hesabından geldi. Yapılan açıklamada MHP'ye üstü örtülü bir şekilde tepki gösteren DEVA Partisi, "İktidarın küçük ortağı adına, her zamanki hakaretamiz ve tehditkar üslupla, Partimizi ve Genel Başkanımızı hedef alan iftira dolu bir açıklama yapılmış. Bu tür izansız açıklamaları cevap vermeye değer bulmuyoruz. Biz, ülkenin büyüyen sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz." diyerek, MHP'ye tepki gösterdi.

 

Yorumlar