Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Derbi sonrası Galatasaray'ın sosyal medya gönderisi olay oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı sarı-kırmızılı ekip 3-0 kazandı. Kritik maç sonrası Galatasaray, sosyal medya hesabından ezeli rakibine gündem yaratacak gönderi paylaştı.

Abone ol
Abone ol 08 Ocak 2023 22:22

Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe'ye konuk oldu. Zorlu karşılaşmayı Galatasaray 3-0'lık skorla kazandı. Maçtaki golleri 32. dakikada Sergio Oliveira ve 78'de Kerem Aktürkoğlu ve 90+10'da Mauro Icardi kaydetti.  

MÜTHİŞ GALİBİYET SERİSİ 

Galatasaray Süper Lig'de sırasıyla Fatih Karagümrük'ü 2-0, Beşiktaş'ı 2-1, Başakşehir'i 7-0, İstanbulspor, Sivasspor ve Ankaragücü'nü 2-1 ve son olarak da Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. 

Galatasaray, aldığı bu galibiyet sonrası sosyal medya hesabından Fenerbahçe'ye olay bir fotoğraf paylaştı. Sarı-kırmızılı ekibin paylaştığı gönderide, "Hey Fenerbahce SelamDurLidere” ifadeleri kullanıldı. 

Sarı-kırmızılı ekibin ilk gönderisinin hemen ardından bir gönderi daha geldi ve paylaşımda, “Çok Yıldızımsı bir tweet Sen ne dersin?" sözleri kullanıldı. 

Etiketler derbi
Yorumlar