Anasayfa /  Foto Galeri

Deprem bölgesinde hava nasıl olacak? Meteoroloji'den Düzce için önemli uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü , 23 Kasım 2022 tarihli hava durumu raporunu yayımladı. Saat 04:08'de 5,9 büyüklüğündeki depremle sarsılan Düzce'de havanın nasıl olacağı araştırılıyor. Peki,Düzce, Sakarya, Kocaeli, İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? Hangi illerde yağış bekleniyor? İşte il il 23 Kasım 2022 Çarşamba hava durumu tahminleri...

Deprem bölgesinde hava nasıl olacak? Meteoroloji'den Düzce için önemli uyarı! - Sayfa 1

Düzce merkezli yaşanan deprem büyük korkuya sebep oldu. 5.9 şiddetindeki depremin ardından vatandaşlar sokağa indi. Geceden bu yana evlerine girmekte çekinenler hava durumunu merak ediyor. İşte detaylar...

Deprem bölgesinde hava nasıl olacak? Meteoroloji'den Düzce için önemli uyarı! - Sayfa 2

SAĞANAK YAĞMUR BEKLENİYOR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu havaya sahip olması beklenirken, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Eskişehir, Bolu, Düzce ve Zonguldak çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Deprem bölgesinde hava nasıl olacak? Meteoroloji'den Düzce için önemli uyarı! - Sayfa 3

METEOROLOJİ UYARDI!

Denizli, Manisa, Antalya, Isparta, Burdur, Afyon, Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Bolu, Düzce ve Zonguldak çevrelerinde kuvvetli yağış beklenirken, İzmir, Muğla, Aydın ile Çanakkale çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Deprem bölgesinde hava nasıl olacak? Meteoroloji'den Düzce için önemli uyarı! - Sayfa 4

GECE SAATLERİNE DOĞRU YAĞMUR BEKLENİYOR
Gece saatlerinde 5,9 büyüklüğündeki depremle sarsılan Düzce'de bugün gün içinde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Gece saatlerinden itibaren ise kuvvetli sağanak bekleniyor.