Anasayfa /  Foto Galeri

Deniz Çakır hakkında suç duyurusu! Masumiyet dizisinin setinde küfürler havada uçuştu

Masumiyet dizisinde kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen isimli genç, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle ünlü oyuncu Deniz Çakır hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılığa dilekçe sunduktan sonra açıklama yapan Görgen, “Tüm ekibin önünde bana hakaret ve küfür etti. Bundan dolayı işimden istifa ettim. Ben yıllardır bu sektörün içindeyim. Hiçbir oyuncuyla veya ekip arkadaşımla bu denli karşı karşıya gelmedim” dedi. işte tüm ayrıntılar...

Deniz Çakır hakkında suç duyurusu! Masumiyet dizisinin setinde küfürler havada uçuştu - Sayfa 1

Deniz Çakır, Masumiyet setinde fırtınalar estirdi. Set çalışanına küfürler savurdu, hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Deniz Çakır hakkında suç duyurusu! Masumiyet dizisinin setinde küfürler havada uçuştu - Sayfa 2

Deniz Çakır, son olarak Masumiyet dizisi başlamadan önce sette çıkardığı iddia edilen karavan kavgasını geçtiğimiz günlerde yalanlamıştı. Fakat bu kez hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Çakır, setteki kostüm çalışanına küfürler savurunca mahkemelik oldu. 

Deniz Çakır hakkında suç duyurusu! Masumiyet dizisinin setinde küfürler havada uçuştu - Sayfa 3

'Masumiyet' dizisinin çekimleri sırasında meydana gelen olay, 6 Mart 2021 tarihinde dizi setinde çalışan kostüm asistanı Çağatay Görgen ve ünlü oyuncu Deniz Çakır arasında çıkan gerginlikle başladı.

Deniz Çakır hakkında suç duyurusu! Masumiyet dizisinin setinde küfürler havada uçuştu - Sayfa 4

Söz konusu olayda iddiaya göre; dizide başrol olarak görev alan Deniz Çakır, dizi ekibinde kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Güngör'e hakaretler savurdu. Güngör, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.