Anasayfa /  Foto Galeri

Deniz Akkaya Haluk Levent için açtı ağzını yumdu gözünü! Sosyal medya hesabında ses kaydını paylaştı

AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçlayan ünlü manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Deniz Akkaya, yaptığı paylaşımlarda bir anlatıcının videosunu yayınladı. Videoda Haluk Levent'e çağrıda bulunan anlatıcı, "Manavgat'taki arsasını hiç ettiğin adam için, Almanya'daki iş adamından hiç ettiğin 3.5 milyon Euro dolandırdığın iş adamı için konuşacak bir sözün var mı?" dedi ve başka şirketlerin de olduğunu sözlerine ekledi.

Deniz Akkaya Haluk Levent için açtı ağzını yumdu gözünü! Sosyal medya hesabında ses kaydını paylaştı - Sayfa 1

Deniz Akkaya Haluk Levent için açtı ağzını yumdu gözünü! Sosyal medya hesabında ses kaydını paylaştı

Deniz Akkaya Haluk Levent için açtı ağzını yumdu gözünü! Sosyal medya hesabında ses kaydını paylaştı - Sayfa 2

Ünlü manken Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent hakkında zehir zemberek sözler sarf etmişti. Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor. Az kaldı hazırlan." ifadelerini kullanmıştı. Aynı gün bir paylaşım daha yapan Deniz Akkaya, Haluk Levent'i 'plastik kahraman' olarak tanımladı ve mağdurların kendilerini ifade edebilmeleri için bir platform oluşturacağını dile getirmişti.

Deniz Akkaya Haluk Levent için açtı ağzını yumdu gözünü! Sosyal medya hesabında ses kaydını paylaştı - Sayfa 3

Haluk Levent ile Deniz Akkaya arasındaki tartışma büyürken Cenk Eren, ikilinin arasında uzlaşma sağlamak için ünlü mankene WhatsApp üzerinden mesaj attı. Mesajları sosyal medya üzerinden ifşa eden Deniz Akkaya, Cenk Eren'e ateş püskürdü.

Deniz Akkaya Haluk Levent için açtı ağzını yumdu gözünü! Sosyal medya hesabında ses kaydını paylaştı - Sayfa 4

Akkaya, "Şimdi gelelim Cenk efendi sana. Telefonda seni hiç ilgilendirmeyen belki de pek ilgilendiren bir konuyu uzata uzata buralara kadar getirdin? Soruyorum sana neden? Hayatımda hiçbir kötü günümde yanımda olmadın, hayırdır beni düşünmeler!!!" ifadelerini kullandı.