Anasayfa /  Foto Galeri

Demet Akalın, yaptırdığı gençlik aşısıyla estetik kurbanı oldu! İşte Demet Akalının son hali..

Demet Akalın, estetik kurbanı oldu. Akalın, sosyal medyadan kendisine yöneltilen 'Boynuna ne oldu?' sorusuna gençlik aşısı kurbanı olduğunu belirtti. Takipçilerinin gözünden kaçmayan bir detaya açıklık getirdi. Akalın, yaptırdığı estetik müdahaleden sonra boynunun halini paylaşarak takipçilerine uyarılarda bulundu.

Demet Akalın, yaptırdığı gençlik aşısıyla estetik kurbanı oldu! İşte Demet Akalının son hali.. - Sayfa 1

Demet Akalın, yaptırdığı gençlik aşısıyla estetik kurbanı oldu! İşte Demet Akalının son hali..

Star TV'de Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programını sunan Demet Akalın, estetik kurbanı oldu. Sosyal medya hesabından her şeyi anlattı.

Demet Akalın, yaptırdığı gençlik aşısıyla estetik kurbanı oldu! İşte Demet Akalının son hali.. - Sayfa 2

Demet Akalın, estetik kurbanı oldu. Akalın, sosyal medyadan kendisine yöneltilen 'Boynuna ne oldu?' sorusuna gençlik aşısı kurbanı olduğunu belirtti.

Takipçilerinin gözünden kaçmayan bir detaya açıklık getirdi. Akalın, yaptırdığı estetik müdahaleden sonra boynunun halini paylaşarak takipçilerine uyarılarda bulundu.

Demet Akalın, yaptırdığı gençlik aşısıyla estetik kurbanı oldu! İşte Demet Akalının son hali.. - Sayfa 3

Demet Akalın, fotoğrafını paylaşarak, 'Boynum gençlik aşısı yüzünden 15 gündür böyle! Bilmediğiniz şeyleri yaptırmayın!'' dedi.

Demet Akalın, yaptırdığı gençlik aşısıyla estetik kurbanı oldu! İşte Demet Akalının son hali.. - Sayfa 4

Akalın, ''Tanımadığınız, güvenmediğiniz, hekim bile olsa yaptırmayın! Israr edenlerden lütfen uzak durun!'' uyarısını yapmadan da geçmedi.