Anasayfa /  Foto Galeri

Defne Samyeli koronavirüs geçirdiği günleri anlattı: ‘Ateşler içinde kaldım’

Defne Samyeli uzun bir aradan sonra sahnelere geri döndü. Konserden konsere koşan Defne Samyeli sahne performanslarıyla göz doldururken son paylaşımı hayranlarını korkutmuştu. Hastalığın ardından Kuruçeşme'deki bir mekanda konser veren Samyeli, "Zor günler geçirdim. Ateşler içinde kaldım ama şimdi iyiyim. Sahneleri özlemiştim, geri geldim" şeklinde konuştu

Defne Samyeli koronavirüs geçirdiği günleri anlattı: ‘Ateşler içinde kaldım’ - Sayfa 1

Şimdilerde oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, en son Bodrum'da sahne almış; ardından rotayı İstanbul'a çevirmişti.

Defne Samyeli koronavirüs geçirdiği günleri anlattı: ‘Ateşler içinde kaldım’ - Sayfa 2

KORONAVİRÜSE YAKALANDI 
Sonrasında da koronavirüs testi pozitif çıkan Defne Samyeli, hastalığa yakalandığını Instagram'dan duyurmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Defne Samyeli koronavirüs geçirdiği günleri anlattı: ‘Ateşler içinde kaldım’ - Sayfa 3

"AYNI ORTAMDA BULUNDUĞUM KİŞİLER TEST YAPTIRSIN" 
"Covid pozitif olduğumu öğrendim. Hastalıkla ilgili bir endişem yok; hafif kırgınlık, boğaz ağrısı ve ara sıra gelen öksürükle çok rahat başa çıkabiliyorum şimdilik. Son birkaç gün yakın temasta olduğum neredeyse herkese ulaştık sanıyorum. Yine de bir şekilde yakınımda olan arkadaşlarım, benimle fotoğraf çektirenler, aynı ortamda bulunduğum kişiler lütfen hemen test yaptırsın diye bu açıklamayı yapıyorum"

Defne Samyeli koronavirüs geçirdiği günleri anlattı: ‘Ateşler içinde kaldım’ - Sayfa 4

"Benimle hemen iletişime geçip bundan sonraki süreçle ilgili beni bilgilendiren Sağlık Bakanlığı yetkililerine sonsuz teşekkürler. Karantinadayım. Bu durumda 4 Eylül'de Moda Deniz Kulübü'ndeki konserimizi iptal ettik. Yeni konser tarihini bildireceğiz. Oysa dört gözle bekliyordum. Ne yapalım. Sağlık olsun"