Anasayfa /  Politika

Davutoğlu ile Berat Albayrak o şehir yüzünden tartıştı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık dönemine ait Berat Albayrak ile arasında geçen tartışmayı yıllar sonra anlattı.

Abone ol
Abone ol 16 Ocak 2021 22:52

Ahmet Davutoğlu ile Berat Albayrak  arasındaki Mardin anlaşmazlığı yıllar sonra ortaya çıktı!  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Mardin gezisi sırasında Başbakanlık dönemine ait Berat Albayrak ile arasında geçen tartışmayı tartışmayı anlattı.

 "HAYIR KARDEŞİM, GİDECEKSİNİZ"
Başbakanken, dönemin Enerji Bakanı Berat Albayrak'ı Mardin'e göndermek istediğini ancak Albayrak'ın gitmek istemediğini söyleyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "hayır kardeşim, gideceksiniz" diye ısrar ettiğini anlattı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Mardin ziyaretinde yanında olan Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek bugünkü köşesinde yaşananları şöyle aktardı;

"Kendisinin Başbakan iken bakanları sık sık bölgeye gönderdiğini anlatan Davutoğlu, Berat Albayrak'ı Enerji Bakanı olarak göndermek istediğinde Albayrak'ın gitmek istemediğini, kendisinin de "hayır kardeşim, gideceksiniz" diye ısrar ettiğini de sözlerine ekledi."

Yorumlar