Anasayfa /  Magazin

CZN Burak ismiyle ün salan Burak Özdemir, umreye gitti

CZN Burak ismiyle sosyal medyada tanınan Burak Özdemir, sosyal medya hesabını etken olarak kullanıyor. Fenomen, en son Umre ziyaretine gitti. Ziyareti sırasında büyük bir ilgiyle karşılaşan Özdemir, kutsal topraklarda sevenleriyle fotoğraf çektirdi. Özdemir'in paylaşımları sosyal medyada yoğun ilgi görmüş oldu.

Abone ol
Abone ol 07 Ekim 2022 00:28

Geçtiğimiz yaz orman yangını nedeniyle Antalya'ya giden Burak Özdemir'in, üzerinde beyaz gömlek, elinde ev tipi yangın tüpüyle her tarafı çevreleyen yangına müdahale ettiği görüntüler çok konuşulmuştu. Metrelerce yükselen alevlere yaklaştıktan sonra fenalaşan ve ambulansa götürülerek müşahede altına alınan CZN Burak, bu anları sosyal medyada paylaşmıştı.

 Bazı sosyal medya kullanıcıları, görevlileri yavaşlattığını düşündükleri Özdemir hakkında "yangın söndürme çalışmalarını şova çevirdi" şeklinde yorumlarda bulunmuştu.

 Söndürme çalışmalarından fotoğraf yayınlayan Özdemir, "Saat 03:40, yer Antalya Manavgat. Sadece ateşe giden yolu izledim ve geldim. Burada yanan sadece bir ağaç değil, bizim canımız ve aynı havayı soluduğumuz başka canlarımız canı. Duygularımı anlatmaya tarif yetmez ama asla uzaktan göründüğü gibi değil, Allah bu yangınların sönmesi için çaba harcayan herkesten binlerce kez razı olsun" mesajını yazmıştı.

Gelen tepkilerin ardından açıklama yapan ünlü şef, "Bazı insanların içinde maalesef kötülük bitmiyor. Antalya'ya yardım için gittiğimizde, oraya vardığımız zaman bir yangın gördük. Kendi çabamızla yardım etmeye çalıştık. Sonradan itfaiyeciler dahil oldu ve sol tarafı söndürdük. Sadece elimizden geleni yaptık" demişti.

 Özdemir, "Hiçbir zaman için kimseden bir beklentim olmadı, olamaz da. Bazı kötü niyetli insanlar kötü niyetleriyle iftira atmaya devam ediyorlar. Kim ne derse desin her zaman elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Beni destekleyenler iyi ki varsınız" şeklinde konuşmuştu.

CZN Burak, sonrasında ise hakkında çıkan 'öldü' şeklindeki haberle gündeme gelmişti. Burak Özdemir, Instagram hesabından "Sanırım bazı arkadaşlar şaka yapmak istemişler ama çok mesaj geldi. Arkadaşlar ölmedim, yaşıyorum çok şükür" açıklamasını yapmıştı.

 Burak Özdemir, son olarak Umre ziyaretine gitti. Dünyada da tanınan bir isim olan CZN Burak, ziyareti sırasında büyük bir ilgiyle karşılaştı. 41.4 milyon takipçiye sahip Burak Özdemir, Umre ziyaretinden de bolca paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabının hikayeler bölümünden kutsal toprakları ve sevenleriyle çektirdiği fotoğrafları paylaşan CZN Burak, gönderi olarak yaptığı paylaşımına “Herkese dua ile selamlar” notunu düştü.

Etiketler czn burak umre
Yorumlar