Anasayfa /  Foto Galeri

Cumhuriyet’in 100.yılına özel hazırlanan ‘1923’ Müzikali Dakikalarca Ayakta Alkışlandı!

Cumhuriyet’in 100.yılına özel hazırlanan ‘1923’ Müzikali Dakikalarca Ayakta Alkışlandı! Cumhuriyet’in 100.yılına özel hazırlanan, Millî Mücadele’nin başladığı Bandırma Vapuru’ndan Meclis’in açılışına, Büyük Taarruz’dan Cumhuriyet’in kuruluşuna uzanan Cumhuriyet hikayesini fantastik ögelerle anlatan ‘1923’ müzikali 23 Eylül’de yeni sezonun ilk oyunuyla Zorlu PSM sahnesindeydi.

Cumhuriyet’in 100.yılına özel hazırlanan ‘1923’ Müzikali Dakikalarca Ayakta Alkışlandı! - Sayfa 1

Cumhuriyet’in 100.yılına özel hazırlanan ‘1923’ Müzikali Dakikalarca Ayakta Alkışlandı!

Cumhuriyet’in 100.yılına özel hazırlanan, Millî Mücadele’nin başladığı Bandırma Vapuru’ndan Meclis’in açılışına, Büyük Taarruz’dan Cumhuriyet’in kuruluşuna uzanan Cumhuriyet hikayesini fantastik ögelerle anlatan ‘1923’ müzikali 23 Eylül’de yeni sezonun ilk oyunuyla Zorlu PSM sahnesindeydi.

Cumhuriyet’in 100.yılına özel hazırlanan ‘1923’ Müzikali Dakikalarca Ayakta Alkışlandı! - Sayfa 2

Işık ve ses tasarımı, dans koreografileri, canlı orkestra kullanımı ve dönem kostümleriyle Cumhuriyet coşkusunu yaşatan, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı, Zorlu Holding ve Grup şirketlerinin katkılarıyla gerçekleştirilen ‘1923’ müzikali, Cumhuriyet Bayramı’na özel iki gösterimiyle 28-29 Ekim tarihlerinde tiyatroseverleri zaman yolculuğuna çıkaracak ve sezon boyu Zorlu PSM sahnesinde izleyicilerle buluşacak.

Cumhuriyet’in 100.yılına özel hazırlanan ‘1923’ Müzikali Dakikalarca Ayakta Alkışlandı! - Sayfa 3

Başrollerinde başarılı oyuncular Kerem Alışık, Özge Özder ve Ece Dizdar’ın yer aldığı, sahne üstünde ve sahne arkasında 200 kişilik bir ekip çalışmasıyla sahneye taşınarak göz alıcı dekor ve multimedya tasarımıyla sanatseverlerle buluşan “1923” yeni sezonda tiyatroseverlerin yoğun ilgisiyle Zorlu PSM’de sahnelenmeye devam ediyor.