Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Erdoğan sosyal medya hesabından canlı yayında

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşması saat 21.00 sıralarında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Kasımpaşa Büyük Piyalepaşa Camii İmamı İshak Danış, Kur'an-ı Kerim okudu. O anlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın twitter hesabından canlı yayınlandı.

Abone ol
Abone ol 15 Temmuz 2018 22:12

İstanbul'da "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde düzenlenen program başladı.Erdoğan sosyal medya hesabından canlı yayında izle.






15 Temmuz Şehitler Köprüsü... Tüm şehitlerimize rahmet ve minnetle... #MilletinZaferi https://t.co/wO259EBFrh


— Recep Tayyip Erdoğan (@RT_Erdogan) 15 Temmuz 2018




15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Buluşması saat 21.00 sıralarında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Kasımpaşa Büyük Piyalepaşa Camii İmamı İshak Danış, Kur'an-ı Kerim okudu.



ŞEHİTLERİN İSMİ OKUNDU

Kur'an-ı Kerim'in okunmasının andından dev ekrana fotoğrafları yansıtılan şehitler isimleri okunurken, vatandaşlar "Burada" diye karşılık verdi. Bu sırada bazı kişilerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.



Anma programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşma yapacak.

Başkan Erdoğan'ın konuşmalarıdnan satır başlıkları:

- Bugün sabahtan itibaren hamd olsun 81 vilayette anma programlarımız devam ediyor

15 Temmuz gecesi FETÖ'cü alçaklar karşısında kanlarıyla destan yazan, ezanımıza, bayrağımıza, bağımsızlığımıza sahip çıkan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

- Bir yanda 251 vatandaşımızı bir gecede kaybetmenin hüznünü yaşarken diğer taraftan da dünyada eşi benzerine az rastlanır bir direnişe imza atmanın gururunu yaşıyoruz


Yorumlar