Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: İspatlayamazsanız alçaksınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mal varlığına ilişkin iddialara sert çıktı. CHP liderinden o iddiaları kanıtlamasını isteyen Erdoğan, "i "İspatlayamazsanız alçaksınız, namustan yoksunsunuz diye konuştu.

Abone ol
Abone ol 22 Haziran 2017 22:06

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin seslendirdiği 3,5 milyar dolarlık mal varlığı iddialarına sert çıktı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen ve iddialarını kanıtlamalarını isteyen Erdoğan, "Senin bu adamının iddialarını ispatlayamazsanız alçaksınız, namustan yoksunsunuz" diye konuştu.

Erdoğan, Kahramankazan'da çiftçilerle iftar programında bir araya geldi. Türkiye'nin son 3 yıldır sistematik ve giderek artan bir saldırıya maruz kaldığını söyleyen Erdoğan, Ankara'dan İstanbul'a yürüyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. 15 Temmuz'dan ders almayanların yeni bir gündem oluşturmaya çalıştığını söyleyen Erdoğan şöyle konuştu:

"15 Temmuz'u yaşayan bir milletin mensubu olmaktan hizmetkarı olmaktan iftihar ediyorum. Rabbim bizi birbirimizden ayırmasın. İnşallah beraber yürüdük bu yollarda dedik, inşallah beraber de yürümeye devam edeceğiz. 

"15 TEMMUZ GECESİ NEREDEYDİNİZ?"

Özellikle son üç yıldır bu saldırılara karşı milletimizle omuz omuza tarihi bir mücadele verdik. 15 Temmuz'da verdiğimiz ders yeterli gelmemiş. Birileri bakın İstanbul'a yürüyormuş. 15 Temmuz gecesi neredeydiniz? Milletimiz saldırılara karşı dururken sen neredeydin? Oraya geliyorsun ve darbe olduğu söyleniyor ve resmi bir araçla belediye başkanının misafiri oluyor.

"UTANMADAN DARBEYE KILIF UYDURUYORLAR"

Utanmadan bu darbeye bir kılıf uyduruyor. Kimin lafı bu? Örgüt başının lafını aynen kullanıyor. Milleti tehditle şantajla gizli açık kumpaslarla alt edemeyeceğini anlayınca gündem oluşturmaya çalışıyor.

3,5 MİLYAR DOLARLIK MAL VARLIĞI İDDİASI

Benim 3,5 milyar dolar mal varlığım varmış. Utanmadan sıkınmadan çıkıyor o da diyor ki namusluyum ben. Sen bunu bugüne kadar çok söyledin. Biz sana bunu ispat ettik. Bakın Kahramankazan'dan sesleniyorum. Senin bu adamının ispatlayamazsanız alçaksınız namustan yoksunsunuz. Eğer bizim böyle bir malımız olsaydı Türkiye'de kimse bu hizmetleri göremezdi. Bu asfaltlar buraya gelebiliyorsa yolsuzluk yapılmadığı için geldi. Ey Kılıçdaroğlu, 260 bin derslik yapıldı bu ülkede. Üniversite sayımız bu sayıya geldiyse kılı kırk yararak attığımız adımlarla oldu."




Yorumlar