Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kars'a uçak bileti müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kars'a uçak biletlerinde indirim sinyali vererek, "Kars'ta uçak biletleri pahalıymış. Hemen THY'yi aradık, dedik ki hemen seferleri artırın hem de fiyatları gözden geçirin dedik. Başkan sağolsun bunun değerlendirmesini hemen yapacağız " dedi.

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2017 14:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kars'ta kongre öncesi kendisini bekleyen vatandaşları selamlayarak kısa bir konuşma yaptı.

Erdoğan konuşmasında, "Sizler bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadınız eminim bundan sonra da bırakmayacaksınız. Fakat bundan sonraki dönem çok farklı olacak. Benim sizlerde ufak bir ricam olacak. Tek vatan, tek millet, tek bayrak. Kimse bu ülkede vatan topraklarımızı böleceğini zannetmesin. Nasıl Cudi'de, Kandil'de onlara F 16'larla bombalar yağdırdıysak bundan sonra da gömmeye devam ederiz. Bir hafta içinde 100 terörist etkisiz hale getirildi. Biz milletimizin birliği için, bu ülkenin huzuru için varız " ifadelerini kullandı.

Erdoğan Kars'a uçak biletlerinde indirim sinyali vererek "Kars'ta uçak biletleri pahalıymış. Hemen THY'yi aradık, dedik ki hemen seferleri artırın hem de fiyatları gözden geçirin dedik. Başkan sağolsun bunun değerlendirmesini hemen yapacağız " dedi.


Yorumlar