Anasayfa /  Politika /  Ak parti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni müjdeler geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Yeni müjdeler geliyor. İnşallah Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları bizzat yerinde görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız." dedi.

Abone ol
Abone ol 14 Ekim 2020 13:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Yeni müjdeler geliyor. İnşallah Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları bizzat yerinde görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu

Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'ndaki çarpıcı açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Meclis'imiz geçen yıl en verimli yasama yılını yaşadı. Meclis'imizde 67 düzenleme görüşülerek kabul edildi. Tarihi düzenlemeler için Meclis'imiz sabahlara kadar süren mesailer gerçekleştirdi. Bizi yine dönemde de çok önemli mesailer bekliyor.

Milletimizin beklentilerine karşılık verecek kanunların çalışmalarını titizlikle takip ediyoruz. Her birinizden aktif katkı bekliyorum. Öncelikli işimizin yasama olduğunu unutmayalım.

Tüm bakanlıklarımız ve kurumlarımızı milletimizin vekilleri aracılığı ile ilettikleri konuları yerine getirmeleri konusunda sık sık ikaz ediyorum.


Ülkemizin karşılaştığı zorluklar ve meydan okumalarda Meclis'imizi hep tek ses olarak yanımızda bulduk. Bugüne kadar hamdolsun birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi muhafaza ederek engelleri birer birer aştık. Atacağımız adımlarda da Meclis'imizin güçlü desteğine ihtiyacımız var.

İnşallah Cumhur İttifakı olarak güçlü dayanışma ve geniş uzlaşmalarla yeni yasama yılını en verimli şekilde değerlendireceğiz. Bu vesile ile desteğini her zaman yanımızda bulduğumuz Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız MHP ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli2ye teşekkürlerimi sunuyorum.

Meclis'imizin tatilde olduğu dönemde Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak çalışmalarımızı kesintisiz sürdürdük. Pekçok yere telekonferansla bağlanarak ve katılarak açılışlarımızı gerçekleştirdik. Toplantılarımızı kesintisiz sürdürdük.

Dünya liderleri ile pekçok sayıdaki telefon ve video konferans görüşmeleri bölge sorunlarını görüştük. Diplomasi kanallarını etkin şekilde kullandık. Suriye'de yeni insani trajedilere izin vermeyeceğimizi, asla geri adım atmayacağımızı söyledik.

Doğu Akdeniz'de ülkemiz ve KKTC'nin hak, hukuk, çıkarlarını gözetmeyen hiçbir planın hayata geçme şansının olmadığını, ortaya koyduğumuz sağlam duruş ile herkese gösterdik.

Oruç Reis bakım çalışmalarının ardından Akdeniz'deki çalışmalarına döndü. AB ve NATO platformlarındaki sözlerini tutmayan Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne hak ettikleri cevapları sahada vermeyi sürdüreceğiz. Kanuni de Karadeniz'deki görevine gitmek için yola çıktı.

Sondaj filomuza kattığımız Kanuni, bakım çalışmalarından sonra Karadeniz'deki görevi için yola çıktı. İstanbul ve Zonguldak'a uğrayarak belirlenen sondaj alanına ulaşacak Kanuni'den de inşallah müjdeli haberler bekliyoruz.

Fatih'in keşfettiği doğal gaz haberi milletimizi sevince boğmuştu.Yeni müjdeler geliyor. İnşallah cumartesi günü Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları yakından görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız.

Ülkenin ve milletin ortak çıkarları konusunda biraz vicdan, biraz ahlak beklemenin hakkımız olduğunu düşünüyorum. Darbecilerin safında, hasımların dizi dibinde bulunmaya siyaset yapmak diyemeyiz. Milletimiz buna mutlaka bir ad vermiştir. Muhalefet adına konuşanların hezeyan açıklamalarına gerektiğinde arkadaşlarımız yanıt veriyoruz.

Onların sinsi oyunlarına gelmeyeceğiz. Asıl dikkat edeceğimiz şudur, karşımızdakilerin ne dediğinden çok, bizim ne yaptığımızdır. Artık Cumhur İttifakı ile ülkemizin kaderi birleşmiştir. Üstlendiğimiz tarihi sorumluluğa uygun hareket etmek zorundayız. Kongre sürecimizi de böyle yürütüyoruz. İnşallah il kongrelerimize de başlıyoruz. Bazılarına biz de şahsen iştirak edeceğiz. Haftasonu inşallah Şırnak'ta olacğaım. 24 Ekim'de Kayseri, 25 Ekim'de Malatya, 31 Ekim'de Van, 1 Kasım'da Samsun da olarak milletimizle kucaklaşacağım.

Ayrıca iktidara gelişimizin 18'nci yılında 1 milyon üye kampanyamızı 81 ilde 1 milyon fidan dikerek taçlandıracağız. 7 ilimize canlı olarak da bağlanacağız. İllerdeki çalışmaları bahara kadar tamamlayarak hazır hale geleceğiz.

TTB'YE ÇOK SERT TEPKİ: TERÖRLE İLİŞKİLİ BİR KİŞİ NASIL TTB'NİN BAŞINA GETİRİLİR?

TTB başta olmak üzere, düşünebiliyor musunuz, terör bağlantılı birini alıp kuruluşun başına koyuyorlar. Bu nasıl oluyor? Bunun adı demokratik bir yaklaşım değildir. Bunun adı terör örgütlerinin sivil toplum kuruluşlarına adeta el koyması hadisesidir.

Yorumlar