Anasayfa /  Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da Saffet Çebi Ortaokulu'nda oyunu kullandı.

Abone ol
Abone ol 28 Mayıs 2023 13:11

Oylarını kullanmak üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki konutlarından çıkarak saat 12.05'te Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi.

Okul bahçesini dolduran vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu Erdoğan'ı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile diğer ilgililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile "3279" numaralı sandığın bulunduğu sınıfın önünde sıraya girdi. Sandık görevlileriyle tokalaşan Erdoğan ile Emine Erdoğan, gerekli kontrolün yapılması için kimliklerini sandık görevlilerine verdi. Aynı okulda, sabah saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal ve eşi Reyyan Erdoğan da oyunu kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

Türk demokrasi hayatımızda ilk kez iki turlu bir seçim gerçekleştiriyoruz. Burada partiler yok, sadece iki aday var. Bu iki adaya halkımız oylarını vereceği için de çok seri biçimde oylama bitecektir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde böyle bir oylamaya ilk kez şahit olduk, dünya tarihinde yüzde 90'a varan katılımla gerçekleşen bir ülke yok. Türkiye yüzde 90'a varan bir katılımla demokratik mücadelesini verdi. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun.

 

Yorumlar