Anasayfa /  Foto Galeri

Çukur'un İki yıldızının aşkı karantinada ifşa edildi!

Show tv'nin sevilen dizisi 'Çukur'un iki oyuncusu birbirleri arasında (Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı arasında 18 yaş fark var. Kocaoğlu 40, Hazal Subaşı ise 22) olmasına rağmen beraber aşklarını ev karantinasında geçirdikleri videodan ifşa oldu.

Çukur'un İki yıldızının aşkı karantinada ifşa edildi! - Sayfa 1

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin iki önemli ismi karantina günlerinde de ayrılmadı ve aşkları dolu dizgin devam etti. Çukur'un 'Aliço'su Rıza Kocaoğlu ile 'Nehir' karakterini canlandıran Hazal Subaşı fena yakalandı.

Çukur'un İki yıldızının aşkı karantinada ifşa edildi! - Sayfa 2

Çukur dizisinin iki yıldızı aşk yaşamaya başladı. Taze aşıklar koronavirüs karantinasını da birlikte geçiriyorlar. İkilinin karantina gönlerini aynı evde geçirdiklerini ifşa eden ise Çukur'un evden çekilen bölümünde Hazal Subaşı ekranda iken önünden Rıza Kocaoğlu'nun geçmesi oldu. Kocaoğlu ile Hazal Subaşı arasında 18 yaş fark var. Kocaoğlu 40, Hazal Subaşı ise 22 yaşında...

Çukur'un İki yıldızının aşkı karantinada ifşa edildi! - Sayfa 3

Çukur dizisinin sevilen oyuncuları Hazal Subaşı ve Rıza Kocaoğlu geçtiğimiz aylarda Cihangir’de görüntülenmiş ve birlikte aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı.

Çukur'un İki yıldızının aşkı karantinada ifşa edildi! - Sayfa 4

Basın mensuplarından uzakta bir hayat yaşasa da, dizinin hayranları tarafından sıkı takibe alındılar. Hayranlar, iki ismin karantinayı birlikte geçirdiğini ortaya çıkardı.