Anasayfa /  Foto Galeri

Çukurdaki gizemli maskeli adam sosyal medyada merak konusu oldu!

Her Pazartesi, Show TV'de izlenme rekorları kıran Çukur dizisinde maskeli dövüşçü, izleyicilerin merak konusu oldu. İzleyiciler dövüş sahnelerinde heyecanlı anlar yaşarken Çukur maskeli dövüşçü adamın adı ne? Çukur'daki gizemli adam kim ve Çukurdaki maskeli kim gibi soruların yanıtlarını merak ettiler. Çukur 111. bölüm detaylar haberimizde...

Çukurdaki gizemli maskeli adam sosyal medyada merak konusu oldu! - Sayfa 1

Show TV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Çukur'un 111. son bölümüne aksiyon sahneleri damga vurdu. Çukur'un konuk oyuncuları arasındaki bu maskeli dövüşçü çok ilgi çekti. Peki, Çukurdaki maskeli kim? Çukur maskeli dövüşçü adamın adı ne? Çukur'daki gizemli adam kim?

Çukurdaki gizemli maskeli adam sosyal medyada merak konusu oldu! - Sayfa 2

ÇUKURDAKİ MASKELİ KİM?
Show TV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Çukur'un 111. son bölümüne aksiyon sahneleri damga vurdu. Çağatay Erdenet'in ailesini korumak için tuttuğu maskeli dövüşçü, sosyal medyada merak konusu oldu.

Çukurdaki gizemli maskeli adam sosyal medyada merak konusu oldu! - Sayfa 3

Yamaç'la kıyasıya dövüşen gizemli karakterin kavga sahneleri oldukça dikkat çekti.

Çukurdaki gizemli maskeli adam sosyal medyada merak konusu oldu! - Sayfa 4

Maskeli adam, Koçovalılara tuzak kurdu ve onları neredeyse ölümün eşiğine getirdi. Çukur 111. bölümde Yamaç'la karşı karşıya kalan ve kıyasıya kavga eden maskeli adamın dövüş sahneleri oldukça dikkat çekti. Çukurdaki maskeli adam henüz maskesini çıkarmadı.