Anasayfa /  Magazin

Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka'ya konser teklifi yağıyor!

Oyuncu Kubilay Aka, rol aldığı 'Çukur' dizisi için sözlerini kendi yazdığı ve seslendirdiği 'Gamzendeki Çukur’ şarkısının ardından çok sayıda konser teklifi alıyor.

Abone ol
Abone ol 29 Haziran 2018 17:00

Bir ay içinde 20 konser teklifini geri çeviren Kubilay Aka, oyunculuk dışında sahnelerde yer almayacağını belirterek, bu şarkının bir proje olduğunu ancak bu denli ses getirmiş olmasından da mutlu olduğunu dile getirdi.

'Gamzendeki Çukur' Danimarka ve Bulgaristan’da en çok indirilen şarkılar listesinde ilk 20'ye kadar yükseldi. Türkiye'de haftalarca zirvede kaldı ve bir ay gibi kısa sürede 30 milyon izlenme sayısına ulaştı.

Çukur dizisinin Asi Celasun karakteri Kubilay Aka kimdir?

Kubilay Aka Show TV'nin 23 Ekim'de başlayacak yeni dizisi Çukur'da Asi Celasun karakterini canlandıracak.

Kubilay Aka son olarak Vatanım Sensin dizisinde rol alıyordu.

Peki Kubilay Aka kimdir?

Kubilay Aka, 1995 yılında İstanbul’da doğdu.

Eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi’nde tamamlamıştır.

Muğla’da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken; Ufuk Ergin ve Ozan Doğulu’nun işlemlerini gerçekleştirirken sanatçının yaka kartına bakarak İnstagram adresine ulaşıp mesaj atmasıyla Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılmıştır.

Bu teklifle hayatı değişen Kubilay Aka, ilk oyunculuk deneyimini Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Ali Kemal karakteri ile gerçekleştirmiştir.

Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi önemli isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Cilasun karakterini canlandırmaktadır.


Yorumlar