Anasayfa /  Foto Galeri

Çukur 'Doğa Nefes Alsın' projesi nedir, nasıl bağış yapılır?

Çukur dizisi final bölümü öncesi, 'Doğa Nefes Alsın' diyerek Çukur Ormanı projesini başlattı. 50 bin fidanlık bir orman hedefi ile yola çıkan TEMA Vakfı, Show TV ve Ay Yapım ile birlikte dizinin oyuncuları, Çukur Ormanı bağışını duyurdu. Peki, Doğa Nefes Alsın bağışı nasıl nereden yapılır?

Çukur 'Doğa Nefes Alsın' projesi nedir, nasıl bağış yapılır? - Sayfa 1

Show ekranlarında yayımlanan Çukur dizisi sık sık farklı sosyal sorumluluk projeleri ile gündeme geliyor. 131. bölümde final yapacak olan Çukur dizisi oyuncuları son bölüm öncesi Çukur Ormanı bağışı için ekranda olacak. TEMA Vakfı ile birlikte oluşturulan Doğa Nefes Alsın projesi kapsamında 50 bin fidanlık Çukur Ormanı oluşturmak hedefleniyor.

Çukur 'Doğa Nefes Alsın' projesi nedir, nasıl bağış yapılır? - Sayfa 2

DOĞA NEFES ALSIN PROJESİ NEDİR?
‘Doğa Nefes Alsın’ diyerek TEMA Vakfı, Show TV ve Ay Yapım ile el ele veren dizinin oyuncuları kampanyanın finalinde 50.000 fidanlık bir ‘Çukur Ormanı’ oluşturmayı hedefliyor. Büyük final öncesi TEMA Vakfı’yla iş birliğini ilk olarak logosunu yeşile dönüştürerek duyuran dizi, çevre konusunda duyarlılığa dikkat çekerken, çevre sorunları hakkında farkındalığı geniş kitlelere yaymayı amaçlıyor. Kampanyanın duyurusunu da başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli yapmıştı.

Çukur 'Doğa Nefes Alsın' projesi nedir, nasıl bağış yapılır? - Sayfa 3

ÇUKUR ORMANI BAĞIŞI NASIL YAPILIR?
‘Çukur Ormanı’ projesi “#DoğaNefesAlsın” sloganı ile yola çıktı. Fidan Yazıp, 3464’e SMS Göndererek; bir fidan bağışı yapabilirsiniz. Dizide Çukur’un duvar yazıları da doğa ve doğa koruma ile ilişkilendirildi

Çukur 'Doğa Nefes Alsın' projesi nedir, nasıl bağış yapılır? - Sayfa 4

Çukur Ormanı Kampanyasına Katkıda Bulunmak İçin:

SMS ile:

FİDAN yaz 3464'e SMS GÖNDER 1 FİDAN BAĞIŞLA
1 SMS = 10 TL
1 Fidan = 10 TL (Sertifikasız)

Banka Havalesi:

İŞ BANKASI LEVENT Şubesi
TR74 0006 4000 0011 0351 4626 57
1 Fidan = 10 TL (Sertifikasız)