Anasayfa /  Foto Galeri

Çukur dizisi Şenol kim Fenomen diziden transfer

Çukur dizisi Şenol kim Fenomen diziden transfer - Sayfa 1

Show TV'nin pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur'a Tansu Biçer'in ardından çok konuşulacak bir isim daha dahil edildi. Diziye dahil olan Şenol karakteri ise merak konusu oldu. Peki Çukur dizisi Şenol kimdir, nereli, kaç yaşında, ölüyor mu? Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un 18 Şubat Pazartesi akşamı izleyici ile buluşacak olan yeni bölümü iple çekilirken diziyle ilgili bir bomba gelişme daha yaşandı. Hikayesi kadar başarılı oyuncularıyla da adından söz ettiren Çukur'a Tansu Biçer'in ardından bir ünlü isim daha dahil edildi. Diziye dahil olan Şenol karakteri ise merak konusu oldu. Peki Çukur dizisi Şenol kimdir, nereli, kaç yaşında, ölüyor mu?

Çukur dizisi Şenol kim Fenomen diziden transfer - Sayfa 2

Hatırlanacağı üzere; başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Öner Erkan ve Rıza Kocaoğlu gibi ünlü oyuncuların yer aldığı diziye geçtiğimiz günlerde Tansu Biçer katılmıştı.

Çukur dizisi Şenol kim Fenomen diziden transfer - Sayfa 3

Fenomen diziye şimdi de Erman Cihan dahil edildi. Bugüne kadar 'Arka Sokaklar', 'Şefkat Tepe', 'Küçük Gelin', 'Küçük Kıyamet', 'Nizama Adanmış Ruhlar', 'Ötesiz İnsanlar', 'Sungurlar', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Kurtlar Vadisi', 'Kara Sevda' gibi projelerde rol alan Cihan'ın Çukur'da hangi karakteri canlandıracağına yönelik ise henüz bir bilgi gelmedi.

Çukur dizisi Şenol kim Fenomen diziden transfer - Sayfa 4

En son 'Vatanım Sensin' dizisinde 'Arnavut Cezmi' karakterine hayat veren Erman Cihan, daha lise yıllarında oyunculuğa merak sarmış bir isim. Cihan, üniversite eğitimini de oyunculuk üzerine almış ve lisans eğitimi sonrası yine özel oyunculuk dersleri almaya devam etmiştir.