Anasayfa /  Politika

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Saadettin Ustaosmanoğlu’nun Hamas açıklamasına tepki: Büyük bir provokasyon

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Saadettin Ustaosmanoğlu’nun Hamas açıklamasına tepki geldi. Cübbeli Ahmet Hoca '' Saadettin Ustaosmanoğlu’nun Hamas’ı örnek vererek: “Hamas nasıl Yahûdîye karşı başarılı olduysa biz de ayaklanıp Türk devletini yıkalım.” meâlindeki sözü büyük bir provokasyon işâretidir.'' dedi

Abone ol
Abone ol 24 Kasım 2023 05:53

İsmailağa cemaatinin ölen lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğenin '' Hamas’ın yaptığını biz de Türkiye’de yapmalıyız; devrim olmaması için hiçbir sebep yok!'' sözlerine her kesimden tepkiler geldi. Bunlardan en dikkat çekici olan Cübbeli Ahmet Hoca'dan gelen tepki oldu. Cübbeli Ahmet Hoca Sosyal medya hesaplarında  Saadettin Ustaosmanoğlu’nun Hamas açıklamasına tepki göstredi . 

İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın Saadettin Ustaosmanoğlu açıkaması:

Saadettin Ustaosmanoğlu’nun Hamas’ı örnek vererek: “Hamas nasıl Yahûdîye karşı başarılı olduysa biz de ayaklanıp Türk devletini yıkalım.” meâlindeki sözü büyük bir provokasyon işâretidir. Hiçbir Müslümân, özellikle gençler devletin asker ve polisine karşı kıyâm yaparak iç savaş provaları yapmak isteyen bu gibi kimselere aldanmasın. Değil Müslüman hiçbir akıl sahibi Türk askerini ve polisini Yahûdî ile eş tutan birine prim vermez. “Ustaosmanoğlu” soyadını kullanarak herhangi bir açıklama yapan kişi veya kişilerin Mahmud Efendi Hazretlerimizin akrabâsı olması aslâ kimseyi etkilemesin. Zîrâ esâs olan kişinin kimliği değil ne yolda olduğu ve nereye dâvet ettiğidir. Bu konuda canlı yayında yapmış olduğum reddiye konuşması inşâallâh yarın kamuoyuyla paylaşılacaktır. Mutlaka insanlara ulaştıralım ki hiçbir Müslümân bu gibi iç savaş çığırtkanlarına kapılıp da dünyâ ve âhiret zararına uğramasın.

 

Yorumlar