Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

CTE, İKM Alımı Mülakat Sonuçları Açıklanmaya Başladı mı?

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri CTE Genel Müdürlüğü tarafından İKM alım neticeleri açıklanmaya başladı. 

Abone ol
Abone ol 02 Kasım 2018 13:29

Her aday kendi komisyonunun internet sitesinden neticelerin takip etmesi gerekiyor. CTE iKM alımı mülakat neticeleri adaylardan istenen belgeler ve detaylar şu şekildedir:

Batman Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığınca 10 Eylül 2018 tarihinde yapılan Batman M Tipi kapalı ceza infaz kurumuna alınacak sözleşmeli infaz ve koruma memuru sözlü sınavına dair nihai başarı listesi belli oldu.

Asil kazanan İnfaz ve Koruma Memuru İKM adayları aşağıda istenen evrakları Başkanlığa teslim etmeleri gerekiyor. İl dışında bulunan İKM adaylarının evraklarını bulundukları yer Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığı ile göndermeleri gerekiyor.

Adalet Bakanlığı sınav, atama ve nakil Yönetmeliğinin 16. Maddesinin 3. fıkrası uyarınca "kanuni bir mazereti olmaksızın süresinde başvurmayanlar veya istenen belgeleri süresinde ibraz etmeyenlerin atamaları yapılmaz" hükmü gereğince atamaları yapılmayacağı hatırlatıldı. 

İnfaz ve Koruma Memuru alımı kapsamında adaylardan istenilen belgeler! Sağlık Kurulu Raporu, Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü devlet hastanesinden alınacaktır. 

Tam teşekküllü hastane olmaz ise rapor kabul edilmeyecektir raporda şu ibare yazılmalıdır: Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel özürlü olmadığını, dış görünüş itibariyle şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, çehrede sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmadığına dair sağlık kurulu raporudur. 

Ayrıca özel hastaneden veya sağlık ocağından sağlık raporu çıkarılmayacaktır.


Yorumlar