Anasayfa /  Foto Galeri

Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan neden ayrıldı? İşte konunun tüm detayları...

İngiltere Premier League ekibi Manchester United ikinci kez kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı. Peki bu ayrılık süreci nasıl gerçekleşti? İşte tüm detaylarıyla yaşananlar...

Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan neden ayrıldı? İşte konunun tüm detayları... - Sayfa 1

Hollandalı teknik direktör Erik Ten Hag'ın sezon başında İngiliz ekibinin başına geçmesiyle başlayan gerilimde gündeme gelen ilk olay Cristiano Ronaldo'nun kişisel sebepler nedeniyle sezon öncesi Tayland ve Avustralya antrenman programına katılmamaması oldu.

Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan neden ayrıldı? İşte konunun tüm detayları... - Sayfa 2

Sezon başı hazırlık kampına katılmayan Cristiano Ronaldo için, fiziksel olarak hazır olmadığını öne süren Ten Hag, Portekizli yıldızı yedek kulübesine çekti ve ikili arasındaki gerilim bu noktada artmaya başladı.

Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan neden ayrıldı? İşte konunun tüm detayları... - Sayfa 3

Üst üste alınan yenilgilerle birlikte Manchester United'daki olumsuz havanın iyice arttığı günlerde, Premier League'de uzun süre sonra 11. haftada Newcastle maçında ilk 11'de başlayan Ronaldo maçta kötü bir performans sergiledikten sonra yerini Marcus Rasford'a bırakırken hayal kırıklığını gizleyememişti.

Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan neden ayrıldı? İşte konunun tüm detayları... - Sayfa 4

Ronaldo'nun takımdaki süresinden memnun olmadığını ve ayrılamak istediği İngiliz medyasında gündemin bir numarı maddesi haline gelirken yıldız oyuncunun Tottenham maçındaki hareketi ipleri kopma noktasına getirdi.