Anasayfa /  Foto Galeri

Çok Güzel Hareketler 2 yılbaşında sürprizlerle geliyor! İşte konuk olacak ünlü isimler...

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yönetmenliğini Özge Toprak Bahıt ve yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği Çok Güzel Hareketler, 31 Aralık Perşembe akşamı yılbaşı özel bölümüyle ekranda. İşte konuk olacak ünlü isimler...

Çok Güzel Hareketler 2 yılbaşında sürprizlerle geliyor! İşte konuk olacak ünlü isimler... - Sayfa 1

Eser Yenenler’in sunduğu özel bölümde, Hülya Avşar, Kibariye, Cengiz Kurtoğlu, Koray Avcı, Hande Subaşı, Çok Güzel Hareketler 1 ekibi, Emircan İğrek, Ege Kökenli, Anadolu Ateşi ve Çok Güzel Hareketler 2 ekibi sahne alacak. Yılmaz Erdoğan ise genel sanat yönetmenliğini yaptığı programda BKM Oratoryosu’nu yönettiği bölüm ile izleyici karşısına çıkacak.

Çok Güzel Hareketler 2 yılbaşında sürprizlerle geliyor! İşte konuk olacak ünlü isimler... - Sayfa 2

“Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel” bölümü ve canlı yayında Milli Piyango Büyük İkramiye Çekilişi, 31 Aralık Perşembe akşamı Kanal D’de...

Çok Güzel Hareketler 2 yılbaşında sürprizlerle geliyor! İşte konuk olacak ünlü isimler... - Sayfa 3

Geceye katılan ünlü isimler Çok Güzel Hareketler 2 ekibiyle birlikte şu skeçlerde oynayacak:

ÇGH-X: ÇGH Star Yarışma programının birbirinden ünlü jürileri yarışmacıları değerlendirir. Yarışmanın sonunda giren sürpriz konuk Kibariye şarkıları ile herkesi eğlendirir.

Çok Güzel Hareketler 2 yılbaşında sürprizlerle geliyor! İşte konuk olacak ünlü isimler... - Sayfa 4

AÇIN KAPIYI 18: Bülent Emrah Parlak, tabutçu Recep karakteri ile Nejdet’i eve getirir. Evde durumlar karışıkken Faruk gelinlik provasına gitmeyince Melek, Farukların evine gider. Melek’in anne ve babası gelince işler iyice karışır.