Anasayfa /  Foto Galeri

Çocuklar yarıyıl tatilinde sanatla buluşacak

İstanbul Modern, çocuklara sanat dolu, eğlenceli ve yaratıcı bir yarıyıl tatil programı hazırladı. Birbirinden farklı ve zengin içeriğe sahip atölyeler, 22 Ocak-2 Şubat 2024 tarihleri arasında çocukları bekliyor

Çocuklar yarıyıl tatilinde sanatla buluşacak - Sayfa 1

Çocuklar yarıyıl tatilinde sanatla buluşacak

İstanbul Modern, çocuklara sanat dolu, eğlenceli ve yaratıcı bir yarıyıl tatil programı hazırladı. Birbirinden farklı ve zengin içeriğe sahip atölyeler, 22 Ocak-2 Şubat 2024 tarihleri arasında çocukları bekliyor

Çocuklar yarıyıl tatilinde sanatla buluşacak - Sayfa 2

İstanbul Modern Sanat Müzesi yarıyıl tatilinde çocuklara sanat dolu bir program sunuyor. 7–10 yaş aralığındaki çocuklar, 22 Ocak–2 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek bu program kapsamında, müze eğitimcileriyle birlikte sanatı yorumluyor ve sanatsal üretimler gerçekleştirecekleri atölye çalışmalarına katılıyor.

Çocuklar yarıyıl tatilinde sanatla buluşacak - Sayfa 3

Mikro Formlarla Sanat, Hazır Nesne ile Heykel, Lekeler ve Çizgiler, Kentin Kolajları, Mono Baskı, Boyanın Öyküsü, Duvarların Resmi, Modern Figüratif Resimler, Lirik mi Geometrik mi? ve Manzaranın Dönüşümü adlı atölyeler, müzenin koleksiyon sergisinde yer alan bazı sanat çalışmalarının incelenmesi ile başlıyor. Ardından atölyede sanat tarihinden örnekleri keşfeden çocuklar sanat çalışmaları üreterek programı tamamlıyor.

Çocuklar yarıyıl tatilinde sanatla buluşacak - Sayfa 4

Katılım Belgesi

Çocuklar İçin Yarıyıl Sanat Okulu’nda yer alan her bir atölye, sanatın farklı kavramlarına ve üretim biçimlerine odaklanıyor. Katılımcılar, atölyelerin birine veya hepsine, tarihleri seçerek kayıt yaptırabiliyor. İstanbul Modern, on farklı atölyenin en az beşine katılan çocuklara Çocuklar İçin Yarıyıl Sanat Okulu Katılım Belgesi veriyor!