Anasayfa /  Foto Galeri

Club Brugge Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk maçında Club Brugge'a konuk oldu. Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Belçika ekibi Club Brugge ile 1-1 berabere kaldı.

Club Brugge Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 1

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk maçında Club Brugge'a konuk oldu. Konferans Ligi'nde oynadığı 6 müsabakadan da galibiyetle ayrılan Şenol Güneş yönetimindeki Kara Kartal, Belçika deplasmanından da puanla dönmesini bildi. Brugge 77'de Hans Vanaken'in attığı golle öne geçti, 88'de maçın skorunu Cenk Tosun belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Club Brugge Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 2

2. Eleme Turu'nda Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla mağlup eden siyah-beyazlı ekip, 3. Eleme Turu'nda ise Neftçi'yi 3-1 ve 2-1'le geçti. Play-Off'ta da Mircea Lucescu'nun takımı Dinamo Kiev'i ise 3-2 ve 1-0 yenerek namağlup unvanını sürdürdü.

Club Brugge Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 3

Club Brugge Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri

1' Karşılaşmanın hakemi Aleksei Kulbakov ilk düdüğü çaldı, mücadele başladı.

8' Brugge tehlikeli geldi... Sabbe sağ kanattan ortaladı, ceza alanında Vanaken yükselerek kafayı vurdu, top yan direkten oyun alanına döndü.

10' Sabbe yine sağ kanattan etkili geldi ilk topta Mert Günok topu çelmeyi başardı. İkinci pozisyonda Masuaku topu uzaklaştırdı.

Club Brugge Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 4

19' Skoras'ın ara pasında Thiago ceza alanı sol çaprazında müsait pozisyondayken topu auta gönderdi.

41' Muleka ceza sahası dışı sağ çaprazından uzak direği düşündü ancak çerçeveyi bulamadı.

İlk devre sona erdi.