Anasayfa /  Foto Galeri

Cinsellik'te en tutkulu olan burçlar belli oldu!

İki kişinin birlikteliği çoğu zaman bir enerji doğurur. Burçlar ise en az günlük hayat, iş hayatı, duygular ve davranışlarda etkili olduğu kadar cinsellik konusunda da etkilidir. Kişilerin cinsel isteklerini ve davranışlarını etkiler ve yönlendirir. Aslında cinsellik de bireylerin kişiliğinin bir parçasıdır. Aşkta ise bazı kişiler oldukça tutkulu olabilirken bazıları bu kadar tutkulu değildir. İşte burç özelliklerine göre en romantik aşıkların en iyiden en kötüye sıralaması…

Cinsellik'te en tutkulu olan burçlar belli oldu! - Sayfa 1

1. Akrep

Son derece sadık ve koruyucu olan Akrep burçları elbette burç kuşağının en tutkulu burcu. Cinsellik adeta onlar için günlük rutinlerinden biridir ve yatak odası için her zaman enerjileri vardır. Aynı zamanda farklı şeyleri denemeye açık olurlar ve oldukça romantiktirler. Sınırlarının olmayışı eşlerinin de açık görüşlü olması durumunda sorun olmaz. Başarısız bir cinsel hayat ise onları depresyona bile sokabilir. Genellikle çekici ve seksi kıyafetler giymeyi severler.

Cinsellik'te en tutkulu olan burçlar belli oldu! - Sayfa 2

2. Aslan

Burç kuşağının en tutkulu ikinci burcu ise Aslanlar. Her alanda olduğu gibi cinsellikte de farklı olanı severler. Örneğin mutfakta ya da yıldızların altında olmak onlar için çok daha çekicidir. Eğlenmeyi ve oyun oynamayı severler. Ancak Aslan burçlarının partnerlerinin istekleri ve arzuları konusunda net olması gerekir. Aslan burçları her zaman kendilerine odaklanma eğilimleri vardır.

Cinsellik'te en tutkulu olan burçlar belli oldu! - Sayfa 3

3. Kova

Özgür ruhlu bir partnerden bahsediyorsak bu kesinlikle Kova burcu olacaktır. Kova burçları her zaman eğlenceli olmaya ve cinsel deneyimlerle meşgul olmaya hazırdır. Yeni şeyler denemeyi severler ve bunlar planlı bir şekilde değil doğal akışta gerçekleşir. Hiçbir şey için kendilerini zorlamazlar ve tutkularının peşinden giderler. Ancak partnerleriyle mutlaka sosyal ya da duygusal bir paylaşım içinde olmak isterler. İçi boş ilişkilerden yana değillerdir. Yine birinin peşinden koşmak da tarzları değildir.

Cinsellik'te en tutkulu olan burçlar belli oldu! - Sayfa 4

4. Terazi

Hayatının her anında eşitliği arayan Terazi burçları elbette cinsellikte de eşit duygular paylaşmayı isterler. İki tarafında aynı oranda mutlu ve tatmin olması onlar için çok önemlidir. Estetik kaygıları olmayan kaba insanlarla birlikte olamazlar. Her zaman sakin, kibar ve romantik insanlar dikkatlerini çeker. Ambiyans ise onlar için oldukça önemlidir.