Anasayfa /  Foto Galeri

Cinsel içerikli rüyaların anlamı ne? Hepsinin bir anlamı var...

Bilinçaltımın oyunlarını bir bilseniz. Cinsel içerikli rüyaların anlamı ne? Hepsinin bir anlamı var.

Cinsel içerikli rüyaların anlamı ne? Hepsinin bir anlamı var... - Sayfa 1

1. Hepinizin karşılaştığı bir deneyim olsa da iş arkadaşınızla ilgili cinsel bir rüya gördükten sonra ertesi günün zorluğunu tahmin edebiliyorsunuzdur...

Bu özel iş arkadaşınızı zaten seksi buluyorsanız olasılıkları keşfediyorsunuz ancak bu kişi hiç muhabbetiniz olmayan biriyse korkmanıza gerek yok diyebiliriz. Rüyanızı büyük ihtimalle o meslektaşınızla yakın zamanda bağlantı kurduğunuz için görmüş olabilirsiniz.

Cinsel içerikli rüyaların anlamı ne? Hepsinin bir anlamı var... - Sayfa 2

2. Hem cinslerinizle ilgili gördüğünüz rüyalar cinsel kimliğinizi sorgulamamıza neden olabilir.

Ancak rüyanız dışında kendinize dürüst olduğunuzdan eminseniz endişelenmeniz gerekmez. Hamilelik sırasında kadınlarla ilgili görülen rüyalar çok yaygındır çünkü hayat vermek kadınla bağdaştırılır. Erkek erkeğe görülen rüyalar ise genellikle kendine güvenen ve daha erkeksi olan kişilerde rastlanır. Bu tarz rüyalar kaslarınız arttığında, ateşli bir randevudan sonra veya terfi aldığınızda daha sık görülür. Ancak, rüyanızdaki kişi tanıyor olabileceğiniz biriyse önce kendinize, ikinizin yakın zamanda iletişime geçip geçmediğinizi sormalısınız.

Cinsel içerikli rüyaların anlamı ne? Hepsinin bir anlamı var... - Sayfa 3

3. Eşcinsel olduğunuz halde karşı cinsiyetten biriyle rüya görüyorsanız toplum baskısından kaynaklanabilir...

Özellikle eşcinsel olduğunuzu henüz etrafınızdakilere söyleyemediyseniz bu ihtimal yüksektir ancak bu durumu aştığınız halde rüya görme sebebiniz rüyadaki partnerinizi gerçek hayatta da tanıdığınızı varsayarsak spesifik özelliklerinden kaynaklanabilir.

Cinsel içerikli rüyaların anlamı ne? Hepsinin bir anlamı var... - Sayfa 4

4. Yakın arkadaşınızla ilgili cinsel rüya gördüğünüzde eğer bu kişiye karşı arkadaşlıktan fazlasını hissediyorsanız oldukça normaldir...

Hissetmiyorsanız da muhtemelen son zamanlarda daha derin bir şekilde bağlandığınız için gerçekleştiğini söyleyebiliriz. Ancak altın kurala dönecek olursak kendinize: Bu kişide öne çıkan üç özellik nedir? Şu anda bu niteliklerden hangilerini kendi benliğinize dahil etmeye çalışıyorsunuz? sorularını sorun.