Anasayfa /  Foto Galeri

Cimilli İbo'dan kahreden haber! Cimilli İbo yaşamını yitirdi

Geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanan, günlerce yoğun bakımda kalan ve daha sonra böbrek yetmezliği hastalığıyla boğuşan Cimilli İbo'dan (İbrahim Özer'den) kahreden haber geldi. Rizeli ünlü sanatçı Cimilli İbo (İbrahim Özer), İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Cimilli İbo'dan kahreden haber! Cimilli İbo yaşamını yitirdi - Sayfa 1

Rizeli ünlü sanatçı Cimilli İbo'dan (İbrahim Özer'den) kötü haber geldi. Cimilli İbo, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Cimilli İbo'dan kahreden haber! Cimilli İbo yaşamını yitirdi - Sayfa 2

CENAZESİ YARIN RİZE'DE DEFNEDİLECEK

49 yaşında hayatını kaybeden sevilen sanatçı Cimilli İbo'nun cenazesi yarın Rize İkizdere Cimil'de defnedilecek.

Cimilli İbo'dan kahreden haber! Cimilli İbo yaşamını yitirdi - Sayfa 3

Cimilli İbo, geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanmış ve günlerce yoğun bakımda kalmıştı. Daha sonra ünlü sanatçı, böbrek yetmezliği ve kandaki aşırı enfeksiyondan dolayı yeniden yoğun bakımda tedavi görmüştü.

Cimilli İbo'dan kahreden haber! Cimilli İbo yaşamını yitirdi - Sayfa 4

2020 yılının Eylül ayında yakalandığı koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılan ve durumunun kötüleşmesinin ardından yoğun bakıma alınan Karadeniz müziğinin sevilen ismi İbrahim Özer'in iyileşme göstermesi sonrasında tedavisine evde devam edilmişti. Ancak Cimilli İbo, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İbrahim Özer'in vefatı sevenlerini yasa boğdu.