Anasayfa /  Ekonomi

Çiftlik Bank nedir? Çiftlikbank kazanç caiz mi? Çiftlikbank dolandırıcı mı?

Çiftlik Bank nedir? Çiftlikbank kazanç caiz mi? Çiftlikbank dolandırıcı mı? Herkes internette bunu aratıyor. Peki nedir bu çiftlik bank? Yeni Bir Saadet Zinciri Denemesi mi? Herkesin Konuştuğu İnternet Oluşumu Çiftlik Bank hakkında detaylı bilgiler haberimizde.

Abone ol
Abone ol 26 Kasım 2017 13:57

Çiftlik Bank nedir?  Çiftlikbank kazanç caiz mi? Çiftlikbank dolandırıcı mı? Herkes internette bunu aratıyor. Peki nedir bu çiftlik bank? Yeni Bir Saadet Zinciri Denemesi mi? Herkesin Konuştuğu İnternet Oluşumu Çiftlik Bank hakkında detaylı bilgiler haberimizde.





Ülkemizde kısa yoldan para kazanma konuları her zaman çok ilgi görmüştür. Hal böyle olunca da aklına orijinal bir fikir gelen ve insanları çabuk ve sorunsuz para kazanmaya ikna eden dolandırıcılara da kapılar açılır. Son günlerde gündeme gelen Çiftlik Bank da kafaları bu anlamda karıştıran bir oluşum. Dilerseniz Çiftlik Bank'ın ne olduğunu anlamaya, nasıl işlediğini incelemeye çalışalım.

Çiftlik Bank, en temel anlamda kendi resmi sitelerinde de belirttikleri gibi gerçeğe dönüştürülmüş bir sanal oyun. İlhamını Farmville gibi kitleleri ekran başına kilitleyen sanal çiftlik oyunlarından almış gibi görünüyor.



Yatırımcılar internet üzerinden bir oyun formatı içinde belli miktarda yatırımlar yaparak gerçek bir üretim zincirine dahil oluyorlar. Çiftlik Bank'ın sistematik yatırım ve gelir modeli garanti kazanç olarak görüldüğünden büyük kitleler tarafından ilgi görüyor.

Yatırımcı olabilmek için sistemin içindeki birisinin referansını almanız gerekiyor.

Yatırımcı olabilmek için sistemin içindeki birisinin referansını almanız gerekiyor.

Çiftlik Bank ve benzeri oluşumların yaratmak istediği sistemin içindeki mükemmellik algısı, böyle bir üyelik zinciri ile mümkün oluyor. Yani sistemin içine girerken yaşadığınız süreç, yatırım yapacağınız oluşumun çok değerli ve herkese açık olmadığı algısı ile geliyor.

Daha basit olarak anlatmak gerekirse...

Daha basit olarak anlatmak gerekirse...

Çiftlik Bank'a zincirine bir referans yardımı ile girdikten sonra gerçek para ile sanal bir çiftliğe yatırım yapmaya başlıyorsunuz. Bir çeşit oyun üzerinden gerçek paranızın nerede ve nasıl kullanıldığını, ardından da ne kadar gelir ettiğinizi takip ediyorsunuz. Üretilen ürünleri paraya çevirebildiğiniz gibi tekrar yatırım yapıp gelirinizi artırabiliyorsunuz.



Çiftlik Bank'ın faaliyet açısından Tarım Bakanlığı'nın görev alanında olduğu belirtilirken, diğer taraftan yatırımcı ilişkisi olduğundan Sermaye Piyasası Kurulu tarafından soruşturulabileceği ve şikayetler üzerine de SPK'nın kısa bir süre önce harekete geçtiği biliniyor.


Yorumlar