Anasayfa /  Foto Galeri

Çiftçilerden Başkan Oğuz’a çiftçiye verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öztürk eşliğinde ilçede faaliyet gösteren çiftçiler kendilerine verdikleri tarımsal desteklerden dolayı Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çiftçilerden Başkan Oğuz’a çiftçiye verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür - Sayfa 1

ÇİFTÇİDEN HASAT TEŞEKKÜRÜ

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öztürk eşliğinde ilçede faaliyet gösteren çiftçiler kendilerine verdikleri tarımsal desteklerden dolayı Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çiftçilerden Başkan Oğuz’a çiftçiye verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür - Sayfa 2

Çiftçiler Başkan Oğuz’u makamında ziyaret ederken çiftçiye verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunmak için sembolik olarak hasat edilen buğdaylardan hediye ettiler. Ziyaret esnasında Toprak Mahsulleri Ofisi alımları da söz konusu oldu.

Çiftçilerden Başkan Oğuz’a çiftçiye verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür - Sayfa 3

Kahramankazan Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda 550 çiftçiye 350 ton arpa ve buğday hibesinde bulunduğundan bahseden Başkan Oğuz, ‘’Çiftçilerimizle, Ziraat Oda’mızla, İl Tarım Müdürlüğü’müzle birlikte bu tohumlar çiftçilerimizle buluşmuştu. Tohum seçimimizde de yine çiftçilerimizin bizi yönlendirmesi etkili oldu ve onların istediği tohumlara yoğunlaşmıştık. Demek ki doğru tercih yapılmış. Çiftçinin yönlendirmesi doğru olmuş, doğru tohum tercihi üründe bu sene ciddi bir rekolte rekoru kırmış oldu. Bir güzel tarafı da bu sene Toprak Mahsulleri Ofisimiz geçen sene olduğu gibi yine burada alım ofisi açtı ve çiftçilerimizin ürünleri hakkıyla alınıyor’’ dedi.

Çiftçilerden Başkan Oğuz’a çiftçiye verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür - Sayfa 4

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öztürk Başkan Oğuz’un çiftçiye verdiği önemin altını çizerek, ‘’ Başkanıma özellikle çok teşekkür ediyorum. Geçen sene tohumsuz bırakmadı çiftçiyi. Bize tohum, arpa tohumu, buğday tohumu verdi. Her zaman yanımızda. Toprak Mahsulleri Ofisi de 2 yıldır Kahramankazan’da alım yapıyor. Çiftçi bundan çok memnun. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, çiftçinin yanında ve çiftçinin dostu olduğu için’’ diye konuştu.