Anasayfa /  Politika

CHP'li Özgür Özel'den Artı 1 TV Açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Can Ataklı’nın Artı 1 TV’nin kuruluşu sırasında CHP’lilerden para toplandığı yönündeki iddiasıyla ilgili olarak “Ben haberdar değilsem CHP’lilerden para toplanmamış demektir” açıklamasını yaptı.

Abone ol
Abone ol 23 Haziran 2021 20:14

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in, firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'ın Uğur Dündar'a bir televizyon kanalı kurdurduğunu ima etmesiyle tartışma başlamış; Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, Artı 1 TV kurulurken CHP’lilerden 40 milyon lira toplandığını ve paranın akıbetinin belli olmadığını öne sürerek “Önemli bir CHP’li paranın önemli kısmını yok etti” iddiasıyla tartışma yeni bir boyut kazanmıştı. 

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müzik yasakları için "Gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok" sözlerine; “Bu yanlıştan bir an önce dönmezse, turizmin beline baltayı vurmuştur. Ayıptır yanlıştır. Sonra ‘benim müzikle sanata düşmanlığım yok.’ Rumeli Hisarı, en prestijli konserlerin olduğu bir yerdi. Bu sahnenin ortasına bu mescidi yaptılar. Şimdi der ki bunlar ‘Özgür Özel mescide karşı.’ Bu mescidin yapılacağı başka yer yok mu” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Özgür Özel’in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

 ARTI 1 TV açıklaması
Can Ataklı’nın Artı 1 TV’nin kuruluşu sırasında CHP’lilerden para toplandığı yönündeki iddiasıyla ilgili olarak da  “Hiçbir bilgim yok. Ben haberdar değilsem CHP’lilerden para toplanmamış demektir” dedi.

 

Etiketler Özgür Özel
Yorumlar