Anasayfa /  Politika /  Chp

Ahmet Türk, CHP'nin Adalet Yürüyüşüne katılacak

Mardin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun devam eden yürüyüşüne Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde katılacaklarını söyledi.

Abone ol
Abone ol 27 Haziran 2017 21:50

Mardin eski Büyükşehir Belediye Başkanı  Ahmet Türk,  CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'nun  Ankara'dan  İstanbul'a başlattığı Adalet yürüyüşüne  Kocaeli'nin  Kandıra İlçesi'nde katılacaklarını söyledi.

"SAĞLIĞIM EL VERDİĞİ KADAR YÜRÜYECEĞİM"

Yürüyüşe,  HDP'nin vekilliği düşürülen eski eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın kaldığı  Kandıra Cezaevinin bulunduğu  Kandıra'dan katılacaklarını söyleyen Türk, "Partideki arkadaşlarla görüştük. Günü kararlaştırıp ona göre hareket edeceğiz. Yürüyüşü yapan  CHPGenel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlunu ziyaret edeceğiz. Sağlığımın el verdiği kadar yürüyüşe eşlik edeceğim" dedi.

"YÜRÜYÜŞ DESTEKLENMELİ"

Ahmet Türk, adaletin herkes için gerekli olduğunu, ömrünün bunu savunmak ile geçtiğini, bu ülkede Kürtler, Aleviler, toplumun çeşitli kesimlerinin mağdur edildiğini de ifade ederek, "Yürüyüş desteklenmelidir. Otoriter rejim karşısında ortak bir birlik oluşturmamız gerekir" diye konuştu.


Yorumlar