Anasayfa /  Güncel

Cinsel saldırı suçundan tutuklanan CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı için istenen ceza belli oldu!

Cinsel saldırı suçundan tutuklanan eski CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı U.K. hakkında 24,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Abone ol
Abone ol 04 Aralık 2020 13:27

Cinsel saldırı suçundan tutuklanan eski CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı U.K. hakkında 24,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Cinsel saldırı suçundan tutuklanan eski CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı U.K. hakkında 24,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Maltepe'de CHP ilçe başkan yardımcısı U.K., (40)'nin 20 yaşında bir kadını zorla bir restorana kapatıp taciz ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Konuyla ilgili gözaltına alınan K.K'nın tutuklanarak cezaevin gönderildiği ifade edildi.

Tutuklama işleminin İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından 23 Kasım günü "Nitelikli cinsel saldırı" suçlaması kapsamında gerçekleştirildiği öğrenildi. Şüphelinin Maltepe Kapalı Cezaevi'ne konulduğu kaydedildi.

Taciz olayının patlak vermesinin ardından olayın üzerini örtmek için bazı kişilerin devreye girdiği ve genç kadın ile ailesiyle görüşülmeye çalışıldığı ileri sürüldü. Yaşananlara ilişkin CHP il ve ilçe yöneticileri ile CHP kadın kollarının ilçe yöneticilerinin sessiz kalmasını trajedi olarak nitelendirildi.

 

Yorumlar