Anasayfa /  Foto Galeri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de halk buluştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Sultangazi Belediye Başkan adayı Ferhat Epözdemir ile birlikte önce ilçe turu yaptı, sonra halk buluşması gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de halk buluştu - Sayfa 1

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de halk buluştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Sultangazi Belediye Başkan adayı Ferhat Epözdemir ile birlikte önce ilçe turu yaptı, sonra halk buluşması gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de halk buluştu - Sayfa 2

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Sultangazi Belediye Başkan adayı Ferhat Epözdemir, Sultangazi’de seçim otobüsüyle önce ilçe turu yaptı, sonra 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda halk buluşması gerçekleştirdi. Vatandaşlar, ilçe turu sırasında kendilerini selamlayan Özel ve İmamoğlu’na sevgi gösterilerinde bulundu. Yaklaşık 1 saat süren turun ardından alana ulaşan Özel ve İmamoğlu’nu coşkulu bir kalabalık karşıladı. Halk buluşmasında, sırasıyla; Epözdemir, İmamoğlu ve Özel birer konuşma yaptı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de halk buluştu - Sayfa 3

ÖZEL: “İSTANBUL EKREM BAŞKAN’I ÇOK SEVDİ”

CHP Genel Başkanı Özel “Türkiye demokrasisinin en büyük hazımsızlığından sonra, Ekrem Başkan'ın kazandığı seçimi hileyle iptal ettirip, bir daha seçim dediklerinde, tüm İstanbul'da çalışırken, Sultangazi'ye çok geldim. Bugün şöyle bir Sultangazi turu yaptık. O gün gördüğüm Sultangazi ile şu an gördüğüm Sultangazi arasında dağlar kadar fark var. Bugün defalarca yaşandı; yolda gidiyoruz, bir ablamız otobüsün önüne atlıyor, durduruyor. Çantasından, mantosunun cebinden bir Anne Kart çıkarıyor. Ekrem Başkan'a gösteriyor ve teşekkür ediyor. Bundan büyük mutluluk var mı? 650 bin annenin çantasında, mantosunun cebinde artık Anne Kart var. Ekrem Başkan'ın İstanbul'daki varlığı, İstanbul'a huzur getirdi. İstanbul'a mutluluk getirdi. İstanbul'a güven getirdi. Sevgi getirdi. İstanbul sokaklarına adalet getirdi ve İstanbul, Ekrem Başkan’ı çok sevdi. Ekrem Başkan'a desteğini arttırarak sürdürüyor” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de halk buluştu - Sayfa 4

“KABUS HELİKOPTERLERİ UÇMUYOR”

İstanbul’u çok güçlü bir takımın yönettiğine dikkat çeken Özel, “Bu takıma sahip çıkalım hep beraber. Benim açımdan gelip de burada İstanbul’u, Ekrem Başkan'ı anlatmak hem çok keyifli ama çok da ihtiyaç yok. Ama bakın; 31 Mart'ta ne olabilir biliyor musunuz? Allah muhafaza, helikopterler gelebilir. Bu helikopterde 5 yıl öncesine kadar ne vardı? Tayyip Erdoğan oturuyordu. Yanında İBB Başkanı, pata pata pata geziyorlar. Bu arsa nerenin? Bizim. Dönüyordu özel kalem müdürü Hasan Bey'e, ‘Hasan, bunu Katarlılara verelim.’ Bu arsa kimin? İBB'nin. ‘Tamam bunu da ben geçenlerde Birleşik Arap Emirlikleri'ne söz verdim. Yaz, oraya verelim.’ İstanbul'daki kupon arsaları, İstanbul'un üstünde uçup, teker teker Araplara, Katarlılara, şeyhlere, emirlere yazıyordu. 5 senedir İstanbul'un üstünde kabus helikopterleri uçmuyor. O arsaları ne yapıyor Ekrem Başkan? Katarlılara değil, İstanbullulara veriyor.  Park yapıyor. Hizmet yapıyor. 5 yıldır yüzünü güldürmediği kimse kalmadı. Küçük çocuğu olan anneleri güldürdü. Yaşlıları güldürdü. Emeklileri güldürdü. Emekçileri güldürdü. Gençleri güldürdü.  Ekrem Başkan’ın yüzünü güldürmediği birileri var. O da çıkar çevreleri, rant çevreleri. Onların değil, halkın başkanlığını yapıyor. Şimdi istiyorlar ki helikoptere binsinler, yanına Murat Kurum'u alsın, İstanbul'un tepesinde yine dolaşsın. Öyle yağma yok” diye konuştu.