Anasayfa /  Güncel

Cezaevi affı var mı? AK Parti açıkladı (Son dakika)

Cezaevi affı var mı? AK Parti açıkladı (Son dakika)

Abone ol
Abone ol 11 Ağustos 2016 16:16

Cezaevi affı var mı sorusunun yanıtı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan geldi. Peki cezaevi affı çıkacak mı? Cezaevi affı ne zaman? Cezaevi affı var mı? AK Parti açıkladı (Son dakika) İşte son gelen haberler...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, gündeme oturan cezaevi affı haberleriyle ilgili açıklama yaptı. Yazıcı şu ifadeleri kullandı: "Af konusu kesinlikle gündemimizde yoktur, zihnimizde yoktur. Böyle bir şey olamaz. Ne partinin ne hükümetin gündeminde böyle bir şey yoktur. Denetimli serbestlik konusu da gündeme gelmiş değil."

YASİN AKTAY: ÇALIŞMALAR YAPILDIĞINI BİLİYORUZ

AK Parti Sözcüsü Yasin Aktay ise, dün gerçekleştirilen AK Parti MYK toplantısı sonrasında açıklama yapmıştı. Gazetecilerin af çıkacağı yönünde çalışmalar yapıldığı iddialarını sorması üzerine Aktay, “Detaylarını çok fazla bilemeyeceğim şu anda. Adalet Bakanlığı’nın bünyesinde cezaevlerinin durumu, suç ve ceza dengesindeki adaleti bozmayacağı bir takım çalışmaların yapıldığını biliyoruz. Bu çalışmalar kısa süre içerisinde bitirilecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır” demişti.

Cezaevi affı var mı ne zaman çıkacak AK Parti'den açıklama...

Yorumlar